BitcoinCardanoEthereumRegulationRegulierung

SEC’s Enforcement Measures Hindered Clarity in the Crypto Space, According to Commissioner Mark Uyeda

US Securities and Exchange Commission (SEC) forsøger at regulere kryptoindustrien

I de sidste tre år har det amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) forsøgt at regulere kryptoindustrien gennem håndhævelsesforanstaltninger. Ifølge kommissær Mark Uyeda, vanskeliggør denne kortsigtede tilgang den nødvendige klarhed i den fremadstormende branche.

Under Friestad Memorial Lecture i London delte Uyeda sin holdning til SECs tilgang. Han foreslog, at SEC burde have etableret klare retningslinjer for acceptabel og uacceptabel adfærd inden for kryptoværden. Dette ville have givet investorerne den nødvendige klarhed til at navigere i den fremadstormende branche.

I modsætning hertil har SEC under ledelse af den tidligere blockchain-professor Gary Gensler valgt en håndhævelsesbaseret tilgang, som Uyeda betragter som en afvigelse fra forventet arbejdsmetode.

“Desværre har SEC ikke valgt denne tilgang og har i stedet fulgt en sag-for-sag tilgang gennem håndhævelsesforanstaltninger. Som et resultat vil der gå år, før der kommer et retligt bindende præcedens, da sagerne skal føres gennem retssystemet, inden de når appeldomstolene”, tilføjede Uyeda.

Den republikanske kommissær, der har været ansat hos SEC siden 2006, forklarede, at trods en række retningslinjer, som SEC har offentliggjort i de sidste to år, har de bevidst undladt at foreslå regler for kryptoindustrien.

Ifølge Uyeda viser SECs mange håndhævelsesforanstaltninger, at de ikke er interesseret i at give offentligheden mulighed for at bidrage.

Gælder værdipapirloven kun for “værdipapirer”?

SEC, der ledes af Gensler, er fast besluttet på at betragte alle kryptoværdier (undtagen Bitcoin og Ethereum) som værdipapirer.

I en artikel fra 8. juni opførte SEC 67 førende kryptomærker som værdipapiraktiver. På listen var Solana, Binance Coin (BNB), Cardano, Matic, Filecoin og flere andre.

Top  Senatoren Brown og Warren deltager i diskussionen om regulering af stablecoins

I løbet af de seneste måneder har SEC fastholdt sin holdning om, at disse digitale aktiver er værdipapirer.

Uyeda er dog uenig i denne opfattelse.

Kommissæren mener, at den føderale værdipapirlov kun gælder for et aktiv, hvis det er blevet klassificeret som et værdipapir.

Uyeda argumenterer for, at SEC ikke har formået at afklare dette spørgsmål, hvilket gør det svært for markedets aktører og domstolene at analysere spørgsmålet korrekt.

Den amerikanske tilsynsmyndighed fortsætter med at henvise til den berømte Howey-test som præmis for at slå hårdt ned på påståede overtrædelser.

Howey-testen fastslår, at en investeringskontrakt er en kontrakt, en transaktion eller et system, hvor en person investerer penge i et fælles foretagende i håb om at opnå fortjeneste gennem bestræbelserne fra den udstedende part.

Forsømmelige kryptovirksomheder som Binance og Coinbase har allerede følt tilsynsmyndighedens vrede. Begge børser har opfordret SEC til at udarbejde en klar plan for, hvordan de skal tilpasse sig.

I mellemtiden har US Chamber of Digital Commerce erklæret, at SECs regulering kvæler innovation og tvinger markedets aktører til at søge udenlands på grund af et usikkert reguleringsmiljø.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button