AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

SEC’s Officielle Konto Hacket: Øget Bekymring for Markedsmanipulation

Den officielle konto for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) blev kompromitteret, da den postede en falsk godkendelse af en spot Bitcoin ETF-annoncering, har SEC bekræftet.

SEC’s konto havde ikke totrinsbekræftelse sat op

Efter at have gennemført en foreløbig undersøgelse bekræftede SEC, at kompromisset ikke stammede fra sårbarhed i deres systemer. I stedet fik en ukendt person kontrol over et telefonnummer, der var tilknyttet SEC-kontoen gennem en tredjepart.

Det blev også afsløret, at kontoen manglede totrinsbekræftelse (2FA) på tidspunktet for bruddet, hvilket understreger vigtigheden af, at brugerne aktiverer dette ekstra sikkerhedslag.

SEC står over for undersøgelse fra lovgivere

Til trods for forsikringer fra SEC om kilden til kompromiset, blev der rejst bekymringer af amerikanske senatorer og repræsentanter, der beskrev hændelsen som et potentiel tilfælde af markedsmæssig manipulation. US Senator Bill Hagerty fordømte situationen som “uacceptabel” og krævede ansvarlighed svarende til det, som SEC ville forvente fra et offentligt selskab, der begik en betydelig markedsbevægende fejl.

US Senator Cynthia Lummis opfordrede værdipapirregulatoren til at give åbenhed om begivenhederne, der førte til det falske opslag. Charles Gasparino fra Fox Business havde foreslået, at SEC måske selv måtte undersøge sig selv for markedsmanipulation. US Rep. Ann Wagner gik endnu videre og beskrev hændelsen som “tydelig markedsmanipulation”, der påvirker millioner af investorer, og gav udtryk for sin hensigt om at søge svar fra SEC-formand Gary Gensler.

Investeringschef Timothy Peterson kritiserede SEC’s evne til at beskytte investorer og fremhævede ironien i, at en organisation, der er ansvarlig for at beskytte investorer, fejlede i at sikre sin egen sociale mediekonto. Mens der cirkulerede teorier på sociale medier, spekulerede nogle på en mulig fejl fra SEC-personale.

Top  Hut 8 Mining and USBTC Merge Ahead of 2024 Bitcoin Halving Event

Analytikere mener, at denne sikkerhedsmæssige mangel ikke vil være årsagen til forsinkelsen af godkendelsen af spot Bitcoin ETF, der forventes at finde sted sent onsdag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button