AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Solana prisprognose som SOL falder med 6,5% til $66 – Kan SOL genvinde sit All-Time High?

Den markante Solana nedgang

Solana-prisen er faldet med 6,5% i dag, efter handlende har taget profit efter et par bullish uger for altcoinen. På $66 er SOL kun steget med beskedne 0,5% den seneste uge, men den er alligevel steget med 7% på to uger og 12% på en måned. Med en stigning på 400% inden for det sidste år forbliver den en af de bedst præsterende store tokens i 2023.

SOL’s nedsatte pris og prognose

SOL har taget et stort hit i dag, og dens diagram og indikatorer afspejler dette. Især er dens RSI faldet fra lidt over 70 for en uge siden til omkring 55 i dag, og den seneste retning antyder, at flere prisfald kunne komme på kort sigt. SOL’s 30-dages gennemsnit understøtter muligvis denne frygt, idet det har været markant højere end det 200-dages gennemsnit siden slutningen af oktober, hvilket antyder, at en korrektion er på vej.

På trods af dette fortsætter SOL’s mere generelle position med at se fornuftig ud, da dens støtteniveau har holdt sig meget godt i løbet af den sidste måned. Ligeledes registrerer dens handelsvolumen stadig på $2,4 milliarder, hvilket overgår de lave niveauer registreret i september og oktober.

Solana’s stigning som platform

I betragtning af SOL’s stigende vækst som platform ser det ud til, at efter dagens dip vil den vende tilbage til rally. Der er flere faktorer, der tyder på, at dette kan ske. For det første forventes krypto at indgå i en bull marked fra næste år, og Solana selv har oplevet stabil vækst som platform i 2023, hvilket styrker efterspørgslen efter SOL.

Top  Crypto Investment Firm Acquires HAYVN in Middle East Expansion Plan

Solana-pris forudsigelse og alternative altcoins

Med SOL’s nedgang kan det dog være nødvendigt for handlende at undersøge alternative tokens, da SOL måske skal lide et par uger, før den kan vokse igen. En interessant presale-tokens er Bitcoin ETF Token (BTCETF), en deflationær ERC-20-kryptocurrency, der har rejst $3,6 millioner på få uger. BTCETF Token planlægger at brænde 25% af sin maksimale forsyning over tid, hvilket gør den interessant for investorer. Oprettelse af passiv indkomst gennem staking er også en mulighed for indehavere af token.

Konklusion

SOL’s pris er klar til at fortsætte med at stige i de næste par uger og potentielt nå $100 inden for de første uger af 2024. Selvom SOL kan opleve et midlertidigt dyk, ser fremtiden lys ud for den langsigtede værdi. Husk dog altid, at krypto er en højrisiko-klasse, og denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button