AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

Solana topper krypto-markedet med stigende værdi – hvad betyder fremtiden for SOL?

Solana: En stigning på 547 % siden begyndelsen af året

Solana har oplevet en markant stigning på over 547 % siden begyndelsen af året. De regelmæssigt tilbudte SOL-kontingenter fra FTXs konkursbehandling bliver tilsyneladende opkøbt af institutionelle investorer som et supplement til Bitcoin og Ethereum.

Stigningen i meme-tokens baseret på Solana, anført af BONK, har betydet, at SOL-bullerne har kunnet holde kontrollen efter det makro-udbrud.

Solana-netværket har overgået de fleste vurderede L1-blockchains i den seneste altcoin-hausse ifølge vores seneste markedsdata. Prisen på Solana er steget med imponerende 277 % siden midten af september og handles på nuværende tidspunkt til cirka 72 $.

Den imponerende præstation af SOL er ikke tilfældig, da teamet har arbejdet på at forhindre salget forårsaget af FTX under krypto-vinteren. Som et resultat har Solana-netværket tiltrukket opmærksomheden fra de fleste institutionelle investorer, der ønsker at diversificere deres kryptoportefølje i forberedelse til den forventede hausse efter den fjerde Bitcoin-halvering næste år.

Fremtiden for Solana ifølge det populære krypto-YouTube-kanal InvestAnswers kunne indebære, at markedsdækningen af Solana nemt når 10 eller 20 % af markedsværdien af Ethereum, hvis Ether-prisen når 8.000 $. Analytikeren har angivet et kursmål mellem 231 $ og 433 $.

Solana-kursen har dannet en opadgående trekant i det daglige tidsrum, hvilket potentielt kan føre til en kortfristet opbrud mod 90 $. Der er dog også risiko for, at den midlertidigt falder mod 47 $, hvis ikke der sker et ordentligt opbrud i de kommende dage.

Solana-økosystemet er vokset til en modent multi-chain smart contract blockchain med over 390 millioner SOL, hvoraf mere end 90 % allerede er blevet brugt til at sikre netværket. Midt i mainstream-adoptionen af DeFi-protokoller forbliver Solana favoritten blandt de fleste Web3-udviklere med en samlet værdi på omkring 700 millioner dollar og en stablecoin-markedsværdi på cirka 1,5 milliarder dollar.

Top  Finder-Gremiumets positive langsigtede prisprognose for Ethereum: Hvordan vil Kryptomarkedet udvikle sig frem mod 2030?

Desuden nyder Solana-netværket godt af den kometagtige stigning i dets meme-mønter, anført af BONK.

De indtægter, som Solana-netværket genererer fra DeFi-protokoller, er steget markant og har nået en ny årsrekord på omkring 57.000 $ dagligt. Derudover understøtter netværket højt vurderede DeFi-protokoller som Lido Liquid Staking, Marinade Finance, Solend Lending og Orca DEX.

I fremtiden vil Solana-netværket også drage fordel af dets projekt Saga-smartphone, som vil tilbyde brugerne en sikker kanal til Web3-protokoller. Den vil have innovative funktioner, herunder en Seed Vault og muligheden for at signere transaktioner med fingeraftryk.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button