AltcoinsBitcoinCardanoChainlinkDogecoin

Sponge token ($SPONGE) trading volume stiger med 17% før staking lancering den 1. november, da $SPONGE præsterer bedre end $DOGE i oktober. Læs her.

Meme coins har vist styrke denne uge midt i en stigning i handelsvolumen, og tidlig-2023 gennembrudstoken Sponge ($SPONGE) er ikke blevet efterladt, da krypto-markedets forventninger vokser i forhold til lanceringen af staking for $SPONGE den 1. november.

Handelsvolumen for Sponge-token er steget med 17,88% inden for de seneste 24 timer, da opmærksomme meme coin-handlere skynder sig at positionere sig inden den længe ventede lancering af staking.

Dette sker, samtidig med at handelsvolumen på tværs af meme coin-diagrammerne stiger med 18,9% efter en emergent altcoin sæson, udløst af Bitcoins nylige prisgendannelse.

Top meme coin, Dogecoin ($DOGE), har set en imponerende stigning på 62% i handelsvolumen inden for de sidste 24 timer, og det er blevet matchet af HarryPotterObamaSonic10Inu ($BITCOIN), som har set en stigning på 28,8%.

Den hurtige stigning i handelsvolumen signalerer en tilbagevenden af markedets interesse for meme coins med potentiale for store gevinster, og Sponge-token med lav markedsværdi er hurtigt ved at blive en favorit blandt handlere inden lanceringen af staking-muligheden i morgen. Dette markerer en vigtig milepæl i Sponge-projektets roadmap.

Hvordan kan lanceringen af $SPONGE-staking genoplive prisudviklingen?

Lanceringen af Sponge-token-staking holder alt det løfte, som $SPONGE-samfundets oprindelige opfordring til at “absorbere fugten” gav.

Den nye staking-mekanisme forventes at genoplive Sponge-token prisudviklingen med en dobbeltboble-effekt, der vil motivere langsigtede beholdninger med lukrative staking-rewards og lokke nye markedsdeltagere til at udnytte et stærkt indgangspunkt i diagrammerne.

Faktisk har $SPONGE set en teknisk styrkelse i løbet af den sidste måned, styrket af fornyet interesse for meme coins fra investorer, der søger store gevinster.

Top  Mulig nedlukning af den amerikanske regering kan påvirke kryptovaluta-regulering

Nedenstående diagram viser, hvordan $SPONGE (i blå) er kommet sig sammen med en bredere “everything” rally i meme coin-branchen og endda overgået topmønt $DOGE (i orange) på grund af Sponge-tokens overlegne lave markedsværdi.

Uptobers markedscomeback har efterladt $SPONGE-tokens i konsolidering på et højere supportniveau over $0,00010, og den nostalgiske meme coin forventes at ende oktober med grønne tal.

Dette efterlader $SPONGE-token positioneret til potentielt dramatisk vækst i lyset af staking-lanceringen i morgen.

I øjeblikket kan Sponge-token ses som undervurderet med en tiltrækkende lav markedsværdi på kun $2,72 mio. trods en stabil beholdning på 11,39k og mere end $3,4 mio. likviditet.

Opmærksomme investorer vil bemærke, at flertallet af meme coins, der kan prale af så imponerende likviditet og dedikerede beholdere, har otte-cifrede markedsværdier.

Dette antyder, at det kun ville kræve en moderat tilstrømning eller et par større handler for, at $SPONGE nemt kunne bevæge sig 4 gange fra det nuværende niveau.

Misund ikke staking af Sponge, der starter kl. 10:00 UTC den 1. november

Lanceringen af $SPONGE-staking har ventet tålmodigt fra pose-haverne og markerer reel fremskridt i Sponge-token’s projekt roadmap.

Forventes at gå live kl. 10:00 UTC den 1. november vil $SPONGE-staking tilbyde en attraktiv APY-incentiv – især med tanke på det lave prisniveau for nye deltagere, potentiel værdiopbygning og variabel staking-rewards.

Desuden er staking-lanceringen timet til at falde sammen med afslutningen af ​​Sæson 1 Sponge Airdrop (nu lukket), hvor airdrop-vindere bliver udvalgt i morgen i forbindelse med staking-lanceringen.

Airdrop-rewards (som spekuleres at være op til 10% af $SPONGE’s forsyning) vil blive udbetalt en uge efter, at vinderne er afsløret.

I midten af al spændingen op til stakingen er der nu ubekræftede rygter i Sponge Discord, der antyder, at der kan være en ny brændingsmekanisme og store partnerskaber under udvikling.

Top  McHenry advarer: "Godkendelse af lovgivning om kryptomarked er en øjenåbner"

Med det sagt er det ikke for sent at absorbere fugten og hoppe med på $SPONGE-raketten inden produktlanceringen. Token er i øjeblikket noteret på Gate.io, MEXC, Bitget, Poloniex, BTCEX og CoinW – hvilket sikrer nem adgang for interesserede investorer.

Som en potentiel rally tilbage til en all-time high pris på $0,0023 ligger forventet i kortene under en forventet krypto-bull-cyklus, så gå ikke glip af denne meme coin med højt vækstpotentiale.

Køb $SPONGE [her](Ingen eksterne link tilladt).

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button