BitcoinFinanzen

Square rapporterer robust finansiel vækst med en stigning i omsætning på 24% i det seneste kvartal

Block annoncerer robust finansiel vækst i seneste kvartalsrapport

Block, tidligere kendt som Square, offentliggjorde i deres seneste kvartalsrapport et stærkt finansielt vækst. Virksomheden rapporterer en stigning på 24% i samlet nettoomsætning på $5,62 milliarder for perioden juli til september.

Uden indtægter fra bitcoin-transaktioner, der blev gennemført gennem Blocks Cash App, udgjorde indtægterne $3,19 milliarder, hvilket svarer til en stigning på 16% sammenlignet med året før. Den netto tab på $29 millioner eller 5 cent pr. aktie er en let stigning i forhold til det tidligere års tab på $15 millioner eller 2 cent pr. aktie.

Block henvender sig primært til små virksomheder og forbrugere, der står over for økonomiske udfordringer, og har udvidet deres finansielle tjenester til forbrugere, hvilket har bidraget til deres positive præstation i det sidste kvartal. CEO Jack Dorsey understregede virksomhedens forpligtelse til langsigtet værdiskabelse frem for kortsigtet finansiel gevinst.

Brutto betalingsvolumen stiger

Virksomhedens bruttobetalingsvolumen, der repræsenterer den samlede værdi af transaktioner, der blev behandlet gennem Blocks tjenester, steg med 10% sammenlignet med året før og nåede $60,8 milliarder. Dette skyldes den stigende popularitet af Cash App, der i kvartalet nåede et bruttobetalingsvolumen på $4,38 milliarder, hvilket svarer til en stigning på 1% sammenlignet med året før.

Square økosystemet oplever vækst

Desuden oplevede Square-økosystemet, der tilbyder finansielle tjenester og point-of-sale-værktøjer til små virksomheder, en stigning i bruttobetalingsvolumen på 11% sammenlignet med året før, hvilket nåede i alt $55,69 milliarder.

I tredje kvartal steg abonnements- og servicedrevne indtægter med 28% og nåede $1,23 milliarder, primært drevet af væksten i Cash App. Transaktionsdrevne indtægter steg også med 9% og nåede $1,66 milliarder, drevet af Squares ekspanderende tjenester.

Top  SEC-Chef kritisiert Bitcoin und zweifelt an seiner Legitimität trotz Zulassung von Investmentanlagen

Stigning i bitcoin-omsætning

Bitcoin-omsætningen, dvs. den samlede mængde bitcoins solgt til kunder, steg med 37% og nåede $2,42 milliarder, hvor Cash App opnåede en bruttofortjeneste på $45 millioner.

Hvis du vil læse mere om FTX-processen og bankmanden-frieds vidnesbyrd, klik her

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button