AnalyseBitcoinEthereum

Stadig stigende interesse for ETF’er: De seneste trends og udviklinger i en ny infografik

Börsengehandelte Indexfonds (ETFs) – En populær investeringsmulighed

Globalt vækst i ETF’er

De seneste data viser, at börsengehandelte Indexfonds (ETFs) fortsætter med at vinde popularitet blandt investorer verden over. I august blev der globale nettoindstrømninger på 129,7 milliarder US-dollar i ETF’er, hvilket ligger næsten 4 procent over månedsgennemsnittet for 2024. Selvom dette er lavere end rekordmåneden juli, viser tallene stadig en positiv tendens i brugen af ETF’er som en investeringsmetode.

Stabilitet og sikkerhed som drivkraft

En af årsagerne til denne vækst kan være investoreres opfattelse af de finansielle markeder. En undersøgelse viser, at omkring 68 procent af tyske private investorer betragter markederne som ustabile. Sammenlignet med september 2022, hvor dette tal nåede 88 procent i lyset af Ukraine-konflikten og råvarekrisen, er der en faldende bekymring. ETF’er, der er mindre udsat for svingninger sammenlignet med enkeltaktier, anses som en mere sikker investeringsmulighed. Dette er især vigtigt for tyske investorer, hvor 66 procent prioriterer sikkerhed ved investeringer.

Interesse blandt generationer

En interessant observation kommer fra en undersøgelse i USA, der viser, at 58 procent af såkaldte millenial-investorer har ETF’er i deres portefølje. Dette står i kontrast til 47 procent af Generation X og kun 37 procent af Boomers, der investerer i ETF’er. Yngre generationer viser sig altså ikke kun at spekulere i volatile aktiver som Bitcoin og Ethereum, men diversificerer deres portefølje med omhu.

Det er tydeligt, at ETF’er fortsætter med at være en attraktiv investeringsmulighed for både erfarne investorer og nybegyndere, der søger stabilitet og diversificering i deres portefølje. Med en stigende interesse rundt om i verden er det forventet, at brugen af ETF’er vil fortsætte med at vokse i fremtiden.

Top  Wall Street handel præget af tilbageholdenhed: Dow Jones stiger moderat, mens Nasdaq 100 oplever tab - Bitcoin, Robinhood, Fisker, Under Armour, Social Media-Aktier, Netflix og AstraZeneca i fokus. Marco Uome og Johanna Krämer analyserer markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button