AnalyseBitcoin

SUI: Analyse af prisudviklingen, tendenser og potentiale for fremtidig kursudvikling

SUI-prisen har oplevet en imponerende opadgående trend og brød sit tidligere All-Time High (ATH) for at nå et nyt ATH på 2,3680 dollars. Desværre kunne det gamle ATH ikke fungere som en tilstrækkelig støtte, da der ikke blev handlet meget volumen på dette prisniveau. Dette førte til et salgspres, hvor den stigende trendlinje også blev brudt.

I øjeblikket befinder SUI sig på en støttelinje på 1,8560 dollars, men den kan fortsætte ned til den lyseblå linje på 1,6 dollars, hvor der muligvis kan forekomme en kort tilbageførsel (Wick). På dette niveau vil den daglige 50 EMA-test blive udført, og SUI kan hente den resterende likviditet. Heatmap’en viser, at der stadig er meget likviditet omkring 1,6 dollars.

Også VPVR (Volume Profile Visible Range) bekræfter, at der har været et højt handelsvolumen på dette niveau, hvilket potentielt kan støtte prisen her. VPVR visualiserer det handlede volumen på forskellige prisniveauer og hjælper med at identificere potentielle støtte- og modstandszoner. På den øverste side har SUI nu det gamle ATH som modstand, efterfulgt af det nye ATH på 2,3680 dollars.

4-Timers Diagram: Fokus på støtteområder og likviditet

I det 4-timers diagram er SUI ved at teste den 200 EMA, der kan fungere som potentiel støtte. Lidt længere nede er den grønne linje næste støtte, efterfulgt af den blå linje med størst likviditet, som vist på heatmap’en. På den øverste side fungerer den gule linje først som modstand, efterfulgt af den røde linje, inden den igen kan bevæge sig mod det gamle All-Time High.

Top  Anleger stoler på godkendelse af Bitcoin ETF og ingen rentestigning

Det er også vigtigt at være opmærksom på udviklingen af Bitcoin her. Bitcoin har for nylig mistet den 50 EMA i 4-timers diagrammet, efter at en 4-timers stearinlysgiver blev lukket under den. Næste vigtige støtte for Bitcoin er på 64.000 dollars, hvor der også er meget likviditet til stede. Hvis Bitcoin fortsætter med at falde, vil det sandsynligvis også trække SUI-prisen nedad. Det er derfor vigtigt at følge udviklingen nøje.

Tekniske indikatorer og fremtidige udsigter

RSI (Relative Strength Index) er i øjeblikket på 28 point, hvilket signalerer en oversolgt tilstand. Dette kan pege på en forestående opsving, så længe Bitcoin ikke oplever yderligere salgspres. MACD (Moving Average Convergence Divergence) viser gradvist et svækkende negativt momentum i histogrammet, hvilket kan indikere en potentiel vending mod det neutrale niveau (0-level).

Hvis Bitcoin holder støtten på den 13 EMA på daglig basis, kan dette betyde positivt momentum for SUI. Likvidationsniveauerne viser, at næsten alle long-positioner allerede er blevet likvideret nedad, hvilket også kan pege på en forestående opsving. Dog afhænger den videre udvikling i høj grad af Bitcoins bevægelser. Uanset det observerede diagram skal påvirkningen fra Bitcoin altid tages i betragtning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button