AnalyseBitcoinEthereum

Tekniske indikatorer viser stærke opadgående trends for Bitcoin og Ethereum, mens fundamentalanalyse peger på fortsat vækst i kryptomarkedet – hvad er udsigten for resten af 2024?

Bitcoin og Ethereum – Udsigt for 2024-2025

Når det kommer til Bitcoin og Ethereum, er retningen for deres kurser generelt usikker, men eksterne faktorer, primært økonomiske forhold, skaber optimisme for fremtidige opadgående tendenser.

Aktuelle Tendenser

De to største kryptokurver – Bitcoin og Ethereum – bevæger sig i et meget snævert interval, mens resten af ​​de mindre kryptovalutaer viser en stærk dynamik.

Mange handlende og investorer spekulerer på, om den “bull-run”, der har været med til at drive Bitcoin til usete højder og føre til betydelige prisstigninger for forskellige kryptovalutaer som Ether i 2024, er overstået. Efter halveringsebegivenheden bevæger BTC-prisen sig i området 65.000-72.000 $.

Ligeledes er der usikkerhed om Ethereum, som kæmper for at bryde den psykologiske tærskel på 4.000 $ og forbliver i en sidelæns zone. Ether-prisen konsoliderer sig i øjeblikket omkring 3.800 $.

Fremtidsudsigter

Fra et fundamentalt synspunkt er der flere overbevisende grunde til at tro på, at opadgående tendenser for kryptovalutaer vil fortsætte resten af 2024 og muligvis ind i 2025. Dette inkluderer godkendelsen af Spot-ETF’er i USA, halveringseffekten, makroøkonomiske overvejelser og teknologiske fremskridt inden for Bitcoin.

Tekniske Indikatorer

Supertrend-Indikatoren

Supertrend-Indikatoren bruger en multifaktoranalyse til at vurdere, om trenden for et finansielt instrument er opadgående eller nedadgående. Denne indikator baserer sig på gennemsnitlig sand rækkevidde (ATR) og kombinerer trend- og volatilitetsdetektering i en enkelt linjeberegning.

For både Bitcoin og Ethereum viser Supertrend fortsat købssignaler og bekræfter en opadgående trend.

Zinsbullische Crossover

Brugen af ​​krydsende glidende gennemsnit er en velkendt teknik i teknisk analyse til at identificere trendskift i en finansiel værdi. Kombinationen af 10- og 20-dages glidende gennemsnit signalerer en opadgående trend for både Bitcoin og Ether.

Top  Erwarten Sie weitere Rückgänge: Analyse zeigt, dass der Kurs von Injective um über 30 Prozent gefallen ist.

Aroon-Indikatoren

Aroon-Indikatoren er effektiv til at forudsige væsentlige opadgående bevægelser for både BTC og ETH og tilbyder pålidelige indgangs- og gevinsttagningssignaler. Den vurderer tidspunkterne mellem højeste og laveste punkter i en bestemt tidsramme.

Baseret på disse tekniske indikatorer og øvrige fundamentale faktorer, ser fremtiden lys ud for kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum i 2024 og videre.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button