AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Tether Trading Volume Skyrockets in Brazil, Surpasses Bitcoin

Tether (USDT) Overtager Bitcoin som den mest handlede kryptovaluta i Brasilien

En nylig rapport fra det brasilianske skattevæsen viser, at handelsvolumen for Tether (USDT) er steget i landet siden 2021. Tether skiller sig ud blandt andre stablecoins og har overgået handelsvolumen for Bitcoin (BTC) i samme periode.

Ifølge data fra Brasiliens skattevæsen er 80% af kryptohandlerne i landet relateret til USDT. Dette gør det til den mest handlede digitale aktiv indtil videre i 2023. Rapporten afslører, at “80% af den rapporterede kryptobevægelse er relateret til USDT”, hvilket er en interessant udvikling. Handelsvolumen for stablecoinen har endda overgået summen af alle andre kryptovalutaer handlet sidste år.

Denne tendens afspejler advarslen fra Den Internationale Valutafond (IMF). IMF påpegede, at stablecoins “potentielt kunne erstatte officielle valutaer og have stor indvirkning på landes pengepolitik”, især i udviklingsøkonomier.

Receita Federal do Brasil har fulgt væksten i stablecoins ved hjælp af avancerede teknikker som kunstig intelligens og netværksanalyse. Rapporten afslører også, at værktøjet netop har fået nye funktioner til at repræsentere forholdet mellem operatører.

Årsagen til stigningen i brugen af stablecoins i Brasilien kan tilskrives høj inflation og den konstante devaluering af den brasilianske real. Borgere har tredoblet handelsvolumenet for stablecoins siden 2021. Ifølge skattemyndigheden blev der handlet 11,4 milliarder dollars i stablecoins mellem januar og november 2021, hvilket næsten er tredobbelt i forhold til handelsvolumenet for 2020.

Høj inflation i Brasilien er en af faktorerne bag væksten i stablecoin-købene. Landet oplevede en inflation på 10,06% i 2021, det højeste niveau siden 2015. En anden årsag er, at brasilianerne er tvunget til at betale skat på finansielle transaktioner (IOF på portugisisk), når de køber udenlandsk valuta. Denne skat gælder dog ikke for stablecoins.

Top  Shiba Inu (SHIB) står overfor potentiel kursnedgang: Analyse og prognose for september.

Brasilien adskiller sig fra andre latinamerikanske lande som Argentina, hvor Maker’s DAI har modtaget mere opmærksomhed som stablecoin.

Artiklen er baseret på rapporten fra Brasiliens skattevæsen og fremhæver vigtige punkter som stigningen i USDT-handelsvolumen, brugen af avancerede teknikker til at spore stablecoin-væksten og årsagerne til stigningen i brugen af stablecoins i Brasilien.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button