AnalyseBitcoinDeFiEthereum

Top Altcoins, die man in der nächsten Krypto-Altsaison im Auge behalten sollte

Top Altcoins at holde øje med i den kommende krypto-altsæson

Die Dominans af Bitcoin (BTC) på kryptomarkedet faldt let fra sit højdepunkt på 55 % til 53 %. Imidlertid forbliver den samlede kapitalisering af Altcoins over 700 milliarder dollars, og investorerne forventer en altsæson.

Angiveligt skinner to kryptokurver, Nano (XNO) og Avalanche (AVAX), ud blandt tusindvis af andre digitale aktiver. De tilbyder begge skalerbare konkurrencefordele i forhold til topvalutaerne Bitcoin og Ethereum (ETH), med ny teknologi til hurtigere og billigere transaktioner samt forbedret slutgældighed og netværkskapacitet.

Indholdsfortegnelse

Nano (XNO)

Nano blev for nylig nævnt af Elon Musks AI, Grok, som den mest passende kryptokurrency til betalinger. Dage efter annoncerede mange platforme som GNY Range Report, MEXC Exchange og Onramp Money rapporteringer og noteringer.

På nuværende tidspunkt handles XNO til 1,23 dollar, hvilket svarer til en daglig stigning på 9,23 %. YTD er Nano steget med 92 % og ligger stadig bagved mønter med højere kapitalisering som AVAX.

Bemærkelsesværdigt er, at den mest markante stigning har været i handelsvolumen, som nu er på 68,31 millioner dollars på 24 timer. Dette er 47,26 % over markedskapitaliseringen på 168,55 millioner dollars.

På samme tid er XNO steget med 60 % i forhold til BTC siden den 11. december. Ved udgivelsestidspunktet lå kursen på 0,000031168 BTC, sammenlignet med prisen på 0,000019452 BTC for to dage siden.

Lawine (AVAX)

Avalanche meddelte i november, at Onyx, JPMorgan Chase & Cos blockchain-afdeling, ville tilslutte sig deres økosystem. Dette har gjort AVAX kendt blandt relevante traditionelle finansielle institutioner takket være Avalanche’s subnetsteknologi.

I øjeblikket handles AVAX til 39,88 dollar, og den native token er steget med 266 % siden årets begyndelse.

Top  ORDI og BCH stiger kraftigt - men hvad kommer efter?

Avalanche udmærker sig især med sit decentraliserede finansielle økosystem (DeFi). AVAX er blandt de syv største kæder med en samlet værdi på 837,97 millioner dollars, fordelt på 349 protokoller, som genererer mere end 211.500 dollars i gebyrer dagligt.

Det er dog vigtigt for investorer at være forsigtige, omhyggeligt undersøge hvert projekt og udvikle en solid risikostyringsstrategi. Der er ingen garanterede resultater på det volatile kryptomarked, på trods af bullish tegn på en kommende højsæson og positive indikatorer for de nævnte kryptokurver.

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet på denne hjemmeside bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativt. Hvis du investerer, er dine penge i fare.

Bidraget “Top Altcoins at holde øje med i den kommende krypto-altsæson” blev først udgivet på Coinphony.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button