AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Top Crypto Gainers Today on DEXScreener – KING, SWAPUZ, MOJO: Hvad investorer skal vide

Det har været en rolig start på ugen for kryptomarkederne, hvor de fleste store mønter er låst inden for de seneste intervaller, selvom de er tæt på flerugers højder, og handlende, der leder efter de bedste krypto-vindere i dag, vender sig i stedet til de mere volatile og uforudsigelige on-chain altcoin-markeder.

Bitcoin (BTC) handles sidst i 68.000’erne, efter at være faldet tilbage fra over 70.000 på bekymringer om bevægelser i Mt. Gox-tegnebogen. Ethereum (ETH) var derimod sidst i 3.800’erne, mens handlende fortsætter med at vente på nyheder om, hvornår nyligt godkendte Ethereum ETF’er rent faktisk vil blive lanceret.

Kerne PCE-inflationsdata, der offentliggøres senere på ugen, kunne ryste tingene op på markedet. Data forventes at vise, at månedlig kerneprispresser faldt til 0,2% i april fra 0,3% i marts. Dette ville være en lettelse for markedet og styrke tilliden til, at Fed-rentesatserne vil falde senere på året.

Politikken/den reguleringsmæssige situation er også en medvind for markedet lige nu. USAs præsidentkandidat Donald Trump kom med flere pro-krypto kommentarer sidste uge. Og SEC’s nylige ombeslutning om at godkende Ethereum ETF’er indikerer, at den anti-krypto gruppe i USA mister magt.

De største kryptoer kunne snart teste de seneste højder igen. Men handlende, der leder efter hurtigere gevinster, vil blive tiltrukket af de risikable on-chain markeder. Nye meme-coins og shitcoins startes hver eneste dag. Hvis handlende kan komme tidligt ind på en mønt, der ender med at opnå trækkraft, kan de opnå hurtige 10x eller flere gevinster.

Selvfølgelig skal handlere huske, at flertallet af disse nyoprettede mønter er svindel eller pump-and-dump-tokens. Næsten ingen af dem bevarer nogen langsigtet værdi. Handlere skal lave deres egen forskning og aldrig risikere mere, end de har råd til at tabe.

Top  Cardano Voltaire Upgrade: En milepæl mod decentralisering og governance

Det sagt, her er nogle af de bedste krypto-vindere i dag ifølge DEX-analyseværktøjet DEXScreener.

Top Crypto Gainers Today

King of Memes (KING)

En nyligt lanceret Solana meme-coin kaldet King of Memes (KING) er steget næsten 750% inden for de seneste 24 timer. DEXScreener siger, at token allerede har kunnet nå en markedsværdi på 642 millioner dollars. Men noget virker meget mistænkeligt med denne token. Den har kun 670.000 dollars i låst likviditet og har kun set 2,4 millioner dollars i handelsvolumen siden lanceringen. DEXScreener’s brugerfællesskab synes heller ikke at have tillid til mønten. Den har kun én raket og ildemoji-stemme, men 12 stemmer på advarselsflag, hvilket antyder lav tillid. Meme-møntens X-konto er også blevet begrænset. Denne token er meget sandsynligt en svindel. Handlende bør sandsynligvis holde sig væk.

Swapuz (SWAPUZ)

En anden mistænkelig mønt kaldet Swapuz (SWAPUZ) har også kunnet opnå en massiv markedsværdi kort efter lanceringen. SWAPUZ’s markedsværdi var sidst omkring 420 millioner dollars ifølge DEXScreener, mens mønten er steget 640.000% siden lanceringen. Men ligesom med KING er denne stigning opnået på trods af relativt lav handelsvolumen på 4,8 millioner dollars. Møntens X-konto har heller ikke set nogen bemærkelsesværdig aktivitet siden sidste år. Tingene ser ikke rigtige ud. Handlende bør gøre deres bedste for at holde sig væk.

MOJO The Gorilla (MOJO)

En nyligt lanceret Ethereum meme-coin kaldet MOJO The Gorilla (MOJO) er pumpet næsten 80.000% siden lanceringen. Ifølge DEXScreener har det taget dets markedsværdi til 3,1 millioner dollars med 250.000 dollars i låst likviditet. Go+ Security identificerer to bekymrende aspekter af møntens kontrakt. Bare fordi denne meme-coin ser mindre svindagtig ud end de første to på denne liste, betyder det ikke, at den er uden risiko. Handlende skal altid huske, at de fleste nyoprettede token er pumpe-og-dump-planer.

Top  Deutsche Investoren aufgepasst: Bitbot-Presale bietet bis zu 100-faches Wachstumspotenzial

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button