AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Top Crypto Gainers Today on DEXTools – Find Out Which Shitcoins are Skyrocketing

Blue chip cryptocurrencies som Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) oplevede stærke stigninger mandag, men disse imponerende gevinster er blevet overskygget af top crypto gainers i dag på de on-chain shitcoin-markeder.

Bitcoin (BTC) steg til over midten af $53.000 for første gang siden slutningen af 2021, mens Ether (ETH) handles i midten af $3.100, med støtte fra ETF-relaterede vinde i sejlene.

BTC og ETH mistede begge næsten 4% i løbet af de seneste 24 timer. Imponerende som det er, kan det dog ikke måle sig med de gevinster, som shitcoins kan opnå på endnu kortere tid.

På grund af deres små markedskapitaler og likviditet kan en lille mængde købspres udløse store bevægelser for shitcoins.

Her er nogle af de top crypto gainers i dag på Ethereums on-chain-marked, ifølge DEXTools.

DataToken ($DATA)

DataToken ($DATA), en ny shitcoin, er steget med over 11.000% mandag ifølge DEXTools. Med en markeds­kapital på kun $165.000 er det dog stadig en lille token, man ikke bør have alt for store forventninger til. $DATA havde sidst en likviditet på omkring $185.000, omkring 300 indehavere og et 24-timers handelsvolumen på $65.000. Selvom det ligner en tvivlsom coin, har den en fejlfri revisionshistorik uden identificerede smart contract-problemer.

Catboy ($CATBOY)

Catboy ($CATBAY) er en shitcoin, der er steget med næsten 1000% mandag. Den havde en markeds­kapital på cirka $1,77 million med en likviditet på omkring $440.000 ifølge DEXTools. Den har imponerende mere end 900 indehavere og har set et 24-timers handelsvolumen på $1,2 million. Tokenen har været tilgængelig i næsten tre måneder, men den har otte bekymrende smart contract-problemer, herunder en justerbar skat på 3%.

Top  Litecoin Halbierung erreicht: Preise sinken und Verkäufe nehmen zu

Sonata Network ($SONA)

Decentralised launchpad-protokollen Sonata Network ($SONA) er pludselig sprunget til helt nye rekordhøjder inden for de seneste to sessioner. $SONA var sidst steget med over 200% inden for de seneste 24 timer ifølge DEXTools. Markeds­kapitalen var sidst på omkring $2,5 million med omkring $300.000 i låst likviditet. Selvom der har været gode fremskridt de seneste dage, bør handlende huske på, at low-cap coins næsten altid er pump-and-dumps eller svindel. Investorer bør altid lave deres due diligence. Der er ingen ting som nul risiko.

Crypto Alternativer at Overveje

At investere i low-cap shitcoins er en meget risikofyldt strategi. Et tilsyneladende uskyldigt projekt kan nemt vise sig at være en svindel, og få store salgsordrer kan nemt drive prisen 80% nedad. En strategi, der stadig er risikabel, men som har en bedre risiko/reward, er at deltage i crypto presales. Ideen er, at investorer sikrer sig tokens fra kommende, højpotentielle crypto-projekter/-protokoller til en nedsat tidlig pris. Disse projekter sætter derefter disse midler i arbejde ved at betale for protokoludvikling og markedsføring. Mens der kan gå meget galt ved at investere i crypto presales—uforudsete omstændigheder kan forhindre et projekt i at leve op til sin vision—sikrer snedige presale-investorer rutinemæssigt gevinster på 10x eller mere. Med hundredvis af presale-projekter, der kæmper om investorfonde, har analytikere hos Cryptonews gennemgået markedet. Her er 14 af presale-projekterne med det højeste potentiale.

Bemærk: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives udelukkende til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button