AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ugens dynamiske udviklinger for Bitcoin: Fra konkurs til gennotering, El Salvadors præsidentiel valg og Grayscale Bitcoin Trust ETF’s store overførsel af Bitcoin

Bitcoin i ustabil uge: Core Scientific, præsident Nayib Bukele og Grayscale Bitcoin Trust ETF i centrum

I en dynamisk uge for kryptomarkedet er Bitcoin-prisudsigten neutral, da BTC handles til $ 42.870 med en beskeden stigning på mindre end 0,25% på onsdag. Denne stigning kommer midt i en række betydningsfulde begivenheder. Core Scientific, en betydelig Bitcoin-minedriftsenhed, har annonceret planer om at indgive konkursbegæring og genoptage sine aktier, en handling der har sendt bølger gennem kryptoindustrien.

På det politiske område ser El Salvadors præsident Nayib Bukele, kendt for sin bullish holdning til Bitcoin, ud til at være på vej til en kontroversiel genvalg, hvilket yderligere fletter nationens politiske fortælling sammen med skæbnen for kryptokurver.

Tilføjelsen til blandingen, Grayscale Bitcoin Trust ETF, har truffet en betydelig beslutning ved at overføre yderligere $ 376 millioner i Bitcoin, en beslutning der potentielt kan have vidtrækkende konsekvenser for markedets likviditet og investorernes stemning. Disse begivenheder tegner kollektivt et komplekst billede af Bitcoin’s prisretning på kort sigt.

Core Scientific’s Share Relisting Imminent

Godkendt til sin kapitel 11-restrukturering, planlægger Core Scientific – engang en af de største ofre for kryptovinteren – at genoptage sine aktier på Nasdaq inden udgangen af januar. Planen indebærer at betale al udestående gæld og give nuværende aktionærer ca. 60% af aktierne i det nyrestrukturerede selskab. Før bjørnemarkedet i 2022 var Core Scientific den største offentligt handlede Bitcoin-minedriftvirksomhed. Selskabet indgav kapitel 11, da priserne faldt til $ 16.000 i december 2022.

Top  Arbitrum Community Shows Strong Support for Allocating 200M ARB Tokens to Web3 Game Development

Med Bitcoin, der i øjeblikket handler til omkring $ 43.000, afspejler Core Scientifics genoplivelse en voksende interesse i industrien, især efter SEC’s godkendelse af spot Bitcoin ETF’er. Den stigende pris på Bitcoin og disse udviklinger bidrager til en fornyet følelse af optimisme i kryptobranchen.

Præsident Bukeles kontroversielle vej til genvalg i El Salvador

Ifølge en meningsmåling foretaget af Francisco Gavidia University har præsident Nayib Bukele fra El Salvador en kommanderende føring – 71% – i genvalget for præsidenten i 2024. Med modstandere fra traditionelle politiske partier, der ligger på eller omkring 3%, er Bukeles føring betydelig, styrket af hans ry for at implementere strenge sikkerhedsforanstaltninger.

Den 42-årige Bitcoin-tilhænger tog en midlertidig orlov for at genopstille til en anden periode, en bevægelse muliggjort af højesteretsdommere, der opretholdt hans menneskeret til at søge embedet, på trods af forfatningsmæssige begrænsninger for på hinanden følgende perioder.

Meningsmålingen indikerer også, at Bukeles parti, Nye Ideer, er klar til at styrke sin position og potentielt vinde 57 af de 60 sæder i lovgiveren. Mens hans anti-bande politikker markant har reduceret kriminalitet, har de også rejst bekymringer om autoritarisme.

Trods disse kontroverser har Bukeles støtte til Bitcoin været afgørende for at portrættere El Salvador som en fremsynet nation inden for kryptosfæren, især da Bitcoin-priserne fortsætter med at stige.

Grayscale Bitcoin Trust ETF flytter $ 376 millioner i Bitcoin midt i markedets afklaring

Den 16. januar overførte Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) 8.730 Bitcoin (BTC), værdisat til ca. $ 376 millioner, til Coinbase Prime-indskudsadresser. Dette træk indikerer potentiel sælgende pres efter et fald i fondens aktiekurs. Analytikere antyder, at de seneste fald i Bitcoins pris kan være relateret til GBTC’s udbetalinger. GBTC, en af verdens største Bitcoin-besiddere, har omstruktureret for at blive et børsnoteret fond (ETF).

Top  Australien strammer grebet om beskatning af krypto og DeFi-transaktioner

Denne ændring tillader autoriserede brugere at indløse deres aktier til den kontante værdi af Bitcoin. I de seneste dage har tilliden oplevet betydelige udbetalinger, hvor kritikere fremhæver dens administrationsgebyr (1,5%) som højere end dem hos dens konkurrenter. Ikke desto mindre forblev Bitcoins pris stabil under handelstiden midt på dagen i USA, på trods af den salgsaktivitet, der er forbundet med GBTC.

Next, let’s explore a forecast for Bitcoin’s price and take a closer look at its technical analysis.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button