AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Uniswap Labs kæmper mod potentiel retssag fra SEC – appellerer til at droppe sagen

Uniswap Labs har indgivet en 40-siders svar tirsdag til SEC’s Wells Notice, hvor de argumenterer imod en potentiel retssag og opfordrer agenturet til at droppe sagen.

Det kommer efter, at agenturet for et par uger siden rejste bekymringer om, at Uniswaps aktiviteter muligvis overtræder amerikanske værdipapirlove. Den decentraliserede kryptovalutabørs forklarer nu detaljeret, hvorfor SEC kunne tage fejl.

Uniswap fungerer som en decentraliseret finans (DeFi) platform, der henvender sig til udviklere, handlende og likviditetsudbydere. Men SEC hævdede, at Uniswap-protokollen fungerer som en uregistreret værdipapirbørs under kontrol af Uniswap Labs, mens de betegnede Uniswap-grænsefladen som en uregistreret værdipapirmægler og UNI-tokenet som en investeringsaftale.

SEC bør ikke spilde skatteydernes penge på denne sag: Uniswap

Uniswap svarede igen og erklærede, at SEC’s juridiske påstande er “svage” og er blevet modsagt af domsafgørelser.

Krypto-markedspladsen hævdede, at agenturet strækker definitionerne af værdipapirer, børser og kontrakter til et urealistisk punkt. Det sagde også, at SEC’s anklager hviler på ideen om, at enhver værdi gemt i digital form kan betragtes som en sikkerhed.

“Vi er overbeviste om, at vores arbejde er på den rigtige side af historien,” sagde Uniswap. “SEC bør ikke bruge sine ressourcer finansieret af skatteyderne på at føre sag mod os.”

De fleste brugere uden for SEC’s jurisdiktion, hævder Uniswap

Uniswap argumenterede for, at størstedelen af handlen på deres platform ikke involverer værdipapirer, selv ikke efter SEC’s egne standarder. Det påpegede, at en stor del (65%) af handelsvolumenet involverer aktiver, som SEC selv har erkendt ikke er værdipapirer, som Ether, wrapped Bitcoin og stablecoins.

Top  Stor Bitcoin-transaktion: Mt. Gox-wallet flytter tusindvis af Bitcoins

Derudover hævdede protokollen, at amerikanske værdipapirlove ikke ville gælde for de fleste brugere, da de estimerer, at 75% af dem er uden for USA.

Markedspladsen sagde, at selvom der fandt et par værdipapirlignende transaktioner sted på deres platform, er det ikke en værdipapirbørs. Den sagde, at en domstol ikke ville se det på den måde, fordi platformen ikke blev bygget specifikt til disse transaktioner.

Den føderale myndighed har aggressivt sendt Wells-beskeder, indgivet retssager og indgået forlig med talrige kryptovirksomheder. Fokus skifter mod Ethereum og DeFi (Decentralized Finance)-spillere, hvor ShapeShift, TradeStation, Uniswap, Consensys alle står over for retlige skridt. Ethereum Foundation er angiveligt også under efterforskning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button