AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

VanEck lancerer ny NFT-markedsplads og digital platform a la “Lock and Key Model”

Investment firm VanEck har lanceret en ny non-fungible token (NFT) og digital assets-marked kaldet SegMint efter den vellykkede notering af sin spot Bitcoin-børshandlede fond (ETF) i USA.

I en erklæring sagde VanEck, at ideen til SegMint opstod ud fra VanEcks digitale aktiveresearch og platformen er bygget omkring dens “Lock and Key Model.” SegMints teknologipartnere inkluderer Nueva.Tech, Delegate.xyz, MINTangible.io, Portals.to og Walletchat.fun.

Hvad er SegMints Lock and Key Model?

VanEck forklarer, at SegMints Lock & Key Model forenkler processen med at administrere selvforvaltede aktiver ved at introducere en simpel løsning til at dele adgang og ejerskab. Adgang til den nye platform vil være begrænset med forventet interesse fra Europa og Asien. Brugere af SegMint vil modtage en “Adventurer NFT” med en verificeret profil og fuldført kendskab til kunden (KYC).

“Vi identificerede et betydeligt smertepunkt i det digitale aktivers økosystem – udfordringen med at dele adgang og ejerskab i en selvforvaltningsverden,” forklarer Matt Bartlett, grundlægger af SegMint i en pressemeddelelse, “Lock and Key-modellen adresserer dette ved at tilbyde en brugervenlig løsning, der giver enkeltpersoner mulighed for sikkert at dele deres aktiver, samtidig med at de bevarer kontrollen,” tilføjer Bartlett.

NFT-volumener stiger i krypto-tyre marked

Mandag steg NFT-salgs volumen med 2,35% til $52.286.636 på 24 timer. Bitcoin har overgået Ethereum per NFT-salgs volumen. Som det er velkendt, har Ethereum tendens til at ligge øverst på listen, typisk sidde på førstepladsen i ugevis, rapporterer Sead Fadilpašić fra CryptoNews. I løbet af den sidste uge har Ethereum registreret et salgs volumen på $136,7 millioner, mens Bitcoin har set $97,8 millioner.

Top  Retik Finance (RETIK) versus Shiba Inu (SHIB): Could 2024 Mark the Transfer of the Meme Coin Crown?

VanEck skærer Bitcoin ETF-gebyrer ned til 0,20%

I januar noterede VanEck sin spot Bitcoin ETF i USA og handlede under ticker-symbolet “HODL” – investeringsfirmaet skar sine gebyrer for VanEck Bitcoin Trust ned til 0,20% fra 0,25%, da konkurrencen på markedet opvarmede. Næsten et dusin Bitcoin ETF’er konkurrerer om investorernes opmærksomhed i et mættet marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button