AnalyseBitcoinEthereum

Verdensomspændende kryptobesiddelse steg med 34 % til 580 millioner: Rapport fra Crypto.com

Crypto.com rapporterer, at antallet af kryptobrugerne globalt set vil stige med 34% til 580 millioner inden udgangen af 2023. På trods af makroøkonomiske udfordringer som strammere pengepolitik, geopolitiske konflikter og covid-19-pandemien har kryptobranchen vist vedholdenhed og modstandsdygtighed.

Kris Marszalek, administrerende direktør for Crypto.com, udtaler, at det forgangne år har været afgørende for kryptosamfundet og at branchen er godt positioneret til bred accept. Han fremhæver fokus på ansvarlig innovation som en af årsagerne til virksomhedens fortsatte fremskridt.

I mellemtiden oplyser Crypto.com, at antallet af Bitcoin-ejere er steget med 33% til 296 millioner, mens antallet af Ethereum-ejere er steget med 39% til 124 millioner. Dette afspejler en generel stigning i kryptobesiddelse, der dækker både Bitcoin og Ethereum.

Rapporten fremhæver også, at flere faktorer har bidraget til stigningen i kryptobesiddelse, herunder opgraderingen af Ethereum i Shanghai, forventningen om godkendelse af Spot Bitcoin ETF og stigningen i Bitcoin Ordinals. Månedlige vækstrater for april og maj 2023 var henholdsvis 5,1% og 6,7%.

Derudover kommer rapporten med en opfordring til at læse den fulde rapport fra Crypto.com for yderligere information.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Kritisk punkt: Stor mængde tokens kan presse Kryptomarkedet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button