AltcoinsBitcoinDeFiRipple

XRP Ledger: Automatisierter Market Maker erreicht Meilenstein von 10 Millionen XRP locked

I et nylig banbrydende opdatering har XRP Ledger (XRPL) udvidet sine dezentrale finanskapaciteter (DeFi) med en vigtig ændring af Automated Market Maker (AMM). Denne udvikling blev først nævnt i en CNF-artikel, hvor betydningen af at styrke AMM-funktionerne og løse væsentlige problemer inden for ledgeren blev fremhævet.

Beeindruckendes Wachstum bei TVL

Efter AMM-udvidelsen meddelte XRPL dUNL Validator Vet, at AMM/DEX nu er førende blandt alle DeFi-aktiviteter. Vet fejrede opnåelsen af et bemærkelsesværdigt milepæl:

“Det er en solid Total Value Locked på 10 millioner XRP! Med 500 par har vi også nået 25% af Uniswap V3’s samlede par.”

Denne milepæl er baseret på oplysninger fra den australske kryptoadvokat Bill Morgan, der brugte data fra en explorer til at afsløre, at de XRP-tokens, der var låst i AMM-puljer, oprindeligt nåede 5 millioner. Opdaterede data fra DeXfi bekræfter nu, at TVL for XRPL imponerende er på 10,3 millioner XRP, svarende til ca. 5,4 millioner dollars.

Nutzen von gesperrten Vermögenswerten

De 10,3 millioner XRP afspejler den samlede værdi af de forskellige kryptoaktiver, der er sikret i XRPL-AMM’erne. Dette inkluderer vigtige tokens som Bitcoin, USDC, Sologenic og Magnetic X, hvilket viser den brede nytte og accept af XRPL’s AMM-funktioner.

Det transformative opgradering af XRP Ledger er en sjælden mulighed for XRP-indehavere. Den nye AMM-funktion forbedrer ikke kun handlen, men genererer også passiv indkomst. Ved at give likviditet og deltage i afstemning om handelsgebyrer kan XRP-indehavere effektivt omdanne deres aktiver til en kilde til passiv indkomst.

Ifølge de seneste tal fra Today Coin Market Cap handles XRP fra Ripple i øjeblikket til $0,5197, hvilket er en stigning på 1,24% i løbet af den sidste dag. Dette følger efter et fald på 2,43% på ugentlig basis og afspejler den positive markedsstemning og investorenes tillid til de igangværende udviklinger inden for XRPL-økosystemet.

Top  EURS Integration in Stellar-Blockchain stärkt die Zugänglichkeit von Euro-Stablecoins

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button