AltcoinsBitcoinDogecoinEthereumRipple

XRP outperformer Bitcoin, Ethereum & Co.: Der Grund für den Preisanstieg und die Prognose für die kommenden Wochen

XRP outperformt Bitcoin, Ethereum & Co.

Der XRP-Kurs har ved bidragstidspunktet registreret gevinster på 4,20 procent i dagens trend. Dette betyder, at kryptokurrencien udviklet af Ripple i løbet af de seneste dage har vundet mere værdi end nogen af de 20 største kryptovalutaer.

Også i ugentens trend kan XRP glæde sig over stærke gevinster. Med en prisstigning på 10,50 procent indtager XRP tredjepladsen blandt de øverste 20 over de seneste syv dage.

I denne kategori formår kun memecoins som Dogecoin og Shiba Inu at opnå en endnu større stigning. Men hvorfor stiger XRP netop nu så markant? Først på fredag begyndte der at opstå tvivl om XRP.

Ifølge journalisten Eleanor Terrett truer en uventet fortsættelse af retssagen Ripple vs. SEC. Efter en afgørende dom i juli 2023 og en aftale mellem de to stridende parter i begyndelsen af september var retssagen tilsyneladende afsluttet. Ifølge rygter vil SEC indgive appel i de kommende dage. De har tid til den 7. oktober.

Rygten har angiveligt ingen indvirkning haft på XRP-kursen. I stedet ses markante gevinster hos XRP, som måske kan tilskrives yderligere udviklinger i økosystemet.

Darum steigt der XRP-Kurs heute

XRP-kursen forventes at stige i dag på grund af en forbedring af markedets stemning. Sidste uge lykkedes det Bitcoin at nå det vigtige kursmål på 65.000 dollars.

Som følge heraf steg det meste af kryptomarkedet. Håbet om en snarlig bullmarked steg. Denne effekt afspejles også i XRP. Derudover kan præsentationen af RLUSD i august muligvis have haft en positiv effekt på stemningen.

Så Ripple introducerede RLUSD, en stablecoin baseret på den amerikanske dollar. På baggrund af institutionelle kunder og forbindelsen til banker tror Ripple på en stor succes for den nye token.

Top  Russiske regioner ser det digitale rubel som et værktøj til at bekæmpe korruption og skyggeøkonomi

Indtil videre er RLUSD i testfasen. Hvornår præcis projektet bliver offentligt tilgængeligt, er endnu uklart. Ifølge Ripple vil lanceringen finde sted senere på året.

En stor forhåbning om en eksplosion i XRP-kursen opstod også efter en meddelelse, som formueforvalteren Grayscale kom med i september. Virksomheden præsenterede en XRP Trust, som dog kun er tilgængelig for udvalgte investorer.

At et XRP-produkt, der handles på børsen i USA, er blevet markedsmodent, skaber stor forhåbning. Overgangen til en offentligt handlet ETF gælder ikke længere som fjern. Investorer håber, at en sådan ETF kan være gennembruddet for XRP.

Der drages en parallel til Bitcoin ETF’er, som blev godkendt i januar og indledte en bullmarked på kort tid, som førte Bitcoin til et nyt all-time high.

XRP nåede sit nuværende all-time high i januar 2018 med en kurs på 3,84 dollars. Med udgangspunkt i den nuværende kurs på 0,65 dollars kræves der en stigning på mindst 491 procent for at opnå en ny rekordværdi.

XRP-Preisausbruch über 60 Cent geglückt

Fra et chartteknisk perspektiv er bruddet på 60 cents-marken særligt relevant for XRP, hvilket lykkedes endeligt i går. På kort tid har XRP endda markeret et nyt lokalt højdepunkt på over 66 cent, før kursen på grund af korrektionen i Bitcoin igen blev en smule solgt ud.

På kort sigt er en genprøve af den afgørende breakout-marke på 61 cent realistisk. Hvis dette lykkes, er en stigning op til 72 cent mulig inden udgangen af oktober.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button