AnalyseBitcoinCardanoDogecoinPolkadotRipple

XRP står overfor et potentielt stort gennembrud i marts, ifølge analytikere

Marts måned tegner sig til at være afgørende for XRP, ifølge to analytikere, der har udtalt optimistiske kursprognoser. XRP handles i skrivende stund til 0,6588 dollars med en samlet markedskapitalisering på 36,01 milliarder dollars. Selvom XRP har oplevet imponerende månedlige gevinster, har det ikke kunnet matche nogle af dets konkurrenter, såsom Bitcoin, Solana, Cardano, Polkadot, Shiba Inu og Dogecoin, der har oplevet endnu stærkere gevinster i den seneste tid.

To analytikere peger dog på, at marts måned kunne blive et afgørende øjeblik for XRP. En af analytikerne bemærker, at XRP har tendens til at lukke over sit 21 EMA (eksponentielle glidende gennemsnit på 21 dage) inden en signifikant prisstigning finder sted, hvilket har været tilfældet siden september. Der spekuleres i, at hvis XRP formår at lukke en månedlig stearinlys over 2 dollars, kan det føre til yderligere prisstigninger.

En anden analytiker, kendt som “Dark Defender”, mener også, at februars lukning for XRP over et afgørende prisniveau forbereder vejen for en positiv marts. Ifølge Dark Defender er MACD indstillet til at fortsætte mod Ichimoku-skyerne og sigte mod $1 og derefter $1,88 som Fibonacci-niveauer.

Med en stigende interesse fra investorer steg brændhastigheden for XRP-netværket markant den 2. marts, hvor 6.721 XRP blev brændt i gebyrer ifølge XRPscan. Potentielt tegner marts sig derfor som en spændende måned for XRP med mulighed for prisstigninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Bitcoin stiger over vigtig kurs igen med spekulationer om en kommende EZB-Zinssænkning

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button