AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Yellow Card Financial Seeks License in Nigeria After Lift of Cryptocurrency Ban

Efter ophævelse af forbuddet mod cryptocurrency i Nigeria, har den panafrikanske cryptocurrency-børs Yellow Card Financial annonceret planer om at ansøge om licens i landet. Tidligere havde landets centralbank forhindret finansielle institutioner i at gennemføre transaktioner eller drive cryptocurrency-børser.

Den nyligt foretagne opgivelse af forbuddet har åbnet muligheden for Yellow Card at etablere sig i Nigeria og udvide sine tjenester. Direktøren for produktstyring, Ogochukwu Umeokafor, understregede betydningen af at operere i et reguleret miljø for at forbedre forretningsdriften og skabe større tillid blandt kunderne.

På nuværende tidspunkt tilbyder Yellow Card begrænsede cryptocurrency-tjenester i Nigeria, der tillader brugere at købe og sælge Bitcoin og Tether’s stablecoin USDT med naira. Platformen faciliterer også andre finansielle transaktioner.

Fremadrettet sigter Yellow Card, som allerede opererer i Nigeria og over 15 andre afrikanske lande, mod at udvide sine tjenester og tiltrække institutionelle investorer. Tidligere havde børsen stødt på forhindringer ved behovet for en bankkonto for at ansøge om licens, hvilket ikke var muligt under det tidligere forbud.

Den nyligt udstedte cirkulære fra Central Bank of Nigeria, der pålægger banker at åbne konti for kryptovirksomheder, viser et skift i landets tilgang til kryptovalutaer. Det oprindelige forbud blev implementeret af centralbanken for at bekæmpe hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme, men skabte usikkerheder og hindrede kryptovirksomheders aktiviteter i landet.

Nigeria har oplevet betydelig cryptocurrency-vedtagelse, drevet af befolkningens ønske om at beskytte sig mod den svækkende lokale valuta. En nylig undersøgelse har afsløret, at Nigeria er den mest krypto-kyndige nation foran USA og europæiske lande. Med en bevidsthed om kryptovalutaer på 99% fører Nigeria i digital aktivviden og opfattet investeringsdrev.

Top  Ethereum's "Merge" Software-Upgrade: En milepæl for grøn blockchain-teknologi

Resultaterne af undersøgelsen viser, at en overvældende majoritet af nigerianere har vendt sig mod cryptocurrency som en afskærmning mod inflation efter en dårlig præstation af naira kombineret med to-cifret inflation.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button