AltcoinsDeFi

AIOZ Network stiger i top 100 kryptokurrencier efter markedsandel og styrker sit økosystem gennem partnerskab med Sei Network.

AIOZ Network stiger i top 100 kryptokurver efter markedsandel

AIOZ Network er blevet en af de mest populære kryptokurver på markedet, da dens native token, AIOZ, har haft en imponerende vækst på 22,64% inden for de seneste 24 timer. Dette placerer AIOZ Network nu blandt de øverste 100 kryptokurver efter markedsandel med en værdi på $672,79 millioner.

Partnerskab med Sei Network styrker AIOZ Networks økosystem

AIOZ Network har indgået et spændende nyt partnerskab med Sei Network for at forbedre de decentraliserede infrastrukturløsninger. Dette samarbejde vil muliggøre adgang til Infrastructure-as-a-Service-løsninger for udviklere i Sei-økosystemet og omfatter spændende tjenester som AIOZ W3S, AIOZ W3IPFS og AIOZ W3AI.

Sammen arbejder Sei Network og Particle Network på EVM-Cosmos Co-Testnet for at skabe en mere sømløs oplevelse for brugerne af begge platforme. Efter Sei-V2-opgraderingen oplevede Sei-Netværkets TVL en imponerende stigning på 229%, hvilket viser stor vækst og interesse inden for DeFi-sektoren.

Alt i alt er AIOZ Networks stigning i popularitet og partnerskabet med Sei Network et klart tegn på den positive udvikling for disse blockchain-projekter. Med fortsat innovation og samarbejde i branchen ser fremtiden lys ud for decentraliserede teknologiløsninger.

Top  Ether stiger til det højeste niveau i over to måneder, som kryptomarkederne nyder godt af bred vækst

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button