AltcoinsDeFi

DEGENs stigende aktivitet og prisudvikling: Hvad betyder det for DeFi, NFTs og Meme-Coin-projekter?

DEGEN: En voksende aktør inden for DeFi, NFTs og Memecoins

Aktiviteten på DEGENs On-Chain nearly har fordoblet sig

Den seneste On-Chain-aktivitet på DEGEN har vist en markant vækst, hvilket indikerer en øget engagement inden for DeFi, NFTs og Memecoin-projekter. IntoTheBlock har rapporteret, at antallet af aktive DEGEN-adresser næsten er fordoblet i den seneste periode. Dette vidner om en betydelig ændring i landskabet for DEGEN og understreger den stigende interaktion fra brugerne med DEGEN-tokenet.

Fra Memecoin til en værdifuld digital asset

DEGEN blev oprindeligt introduceret som en Memecoin, der tiltrak investorer med høj risiko og høj afkastning. Dog har DEGEN udviklet sig til en mere stabil og anerkendt digital aktiv. Den stigende accept og brug af DEGEN som en generel brugsform har tiltrukket opmærksomhed fra flere aktører på kryptomarkedet, som har bemærket den overgang fra en spekulativ aktiv til en token med bredere anvendelsesmuligheder.

Degen Chain og dens rolle i DEGENs vækst

Degen Chain, en Layer 3 blockchain drevet af fællesskaber, har spillet en central rolle i den accelererede vækst af DEGEN. Med anvendelsen af Arbitrum Orbit teknologien søger Degen Chain at muliggøre billige og skalerbare transaktioner. DEGEN fungerer som en nativ gas-token i netværket, hvilket er afgørende for operationer som Staking, Swapping og Liquiditets-Mining på DegenSwap.

DEGENs prisudvikling og markedssituation

Den øgede aktivitet på DEGENs Chain har medført en prisstigning, men volatiliteten er stadig en dominerende faktor for tokenet. Beklageligvis har prisudsvingene ført til en nedgang siden toppen af pristigningen. DEGEN handles i øjeblikket til $0,007207 efter en nedgang på 34,00 % inden for de seneste 24 timer.

Top  De bedste kryptovalutaer at købe nu: Aave, Solana, The Sandbox, Bitcoin Minetrix og Meme Kombat

DEGENs opmærksomhed hos Coinbase

Coinbase har tidligere udpeget Ionet og DEGEN som potentielle tokens til notering på deres platform. Denne anerkendelse fra Coinbase viser den brede vifte af aktiver, som de er villige til at støtte. Med en voksende fællesskabsorienteret tilgang og stigende adoption inden for dezentrale applikationer, er DEGEN blevet en token, der fortjener opmærksomhed på det skiftende kryptomarked.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button