DeFiFinanzen

Krypto og Blockchain investeringer når nye højder: Over 90 milliarder USD finansieret i februar

I følge aktuelle analyser beløber finansieringen af krypto- og blockchain-projekter sig nu til mere end 90 milliarder USD. Alene i februar modtog 50 nye projekter støtte fra risikovillige investorer som Animoca Brands og Polychain Capital.

Disse data blev indsamlet af The Block Research, en portal, der siden 2017 har fulgt finansdata for start-ups i denne branche. De har indsamlet information om mere end 9.500 investeringer.

Rückenwind für Krypto Finanzierungen

Ifølge nylige undersøgelser fra The Block Research har det samlede volumen af krypto- og blockchain-finansieringer for nylig overskredet 90 milliarder USD. I februar modtog over 50 nye projekter investeringer fra store risikovillige investorer, som Animoca Brands og Polychain Capital. Forskningsdirektør John Dantoni udtalte:

“Når man ser på den aktuelle tilstand af venturekapitalfinansiering i blockchain-sektoren, er det tydeligt, at finansieringsbeløbene ikke stiger væsentligt, men der er opmuntrende tegn. Den stigende investeringsaktivitet i de seneste måneder tyder på, at investorerne positionerer sig strategisk til det, der kunne være begyndelsen på en ny digital formuecyklus. Bemærkelsesværdigt er de såkaldte Pre-Seed og Seed-investeringer og den risikovillige adfærd hos asiatiske risikovillige investorer, kombineret med den stigende interesse for DeFi & DePIN.”

Siden årets begyndelse er der blevet rapporteret om over 230 aftaler med et samlet beløb på næsten 1,3 milliarder USD. Analysesiden kategoriserer nye finansieringsrapporter i forskellige områder, herunder Web3, infrastruktur, DeFi, NFT’er/Gaming, handel og mægling, data og analytik samt Enterprise.

Investeringer fordelt på forskellige områder

De fleste af årets investeringer gik til DeFi, infrastruktur, NFT’er/Gaming og Web3-projekter. Udover Animoca Brands og Polychain Capital inkluderer investorerne også Framework Ventures samt Shima Capital.

Top  Sørkoreanske Emart's Next-Generation ATMs klar til at tilbyde krypto- og STO-handel

En særligt bemærkelsesværdig investering denne måned var en Serie A-finansiering på 25 millioner USD til det krypto-mobile betalingsfirma Oobit. Både Tether og Solanas medstifter, Anatoly Yakovenko, deltog i denne.

Generelt ligger de fleste annoncerede finansieringer dog på under 10 mio. USD, og antallet af månedlige nyindgåede aftaler er relativt stabilt. Investeringerne fra 2021 og 2022 er endnu ikke nået igen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button