AltcoinsDeFi

Massiv Airdrop for Solana-brugere lanceret af Jito DeFi-platform

Jito Airdrop: En Spændende Begivenhed

Den spændende Jito Airdrop

Tidligere torsdag blev der lanceret en airdrop på en Solana-baseret DeFi-platform ved navn Jito. Denne begivenhed blev mødt med stor spænding, da gratis tokens til en værdi af omkring 225 millioner amerikanske dollars blev distribueret til Solana-brugere over hele verden.

Airdroppens begyndelse

Airdroppet blev indledt torsdag kl. 11:00 EST, og JTO debuterede til en pris på 6,01 USD ifølge CoinGecko. De 90 millioner tokens, der skulle fordeles til loyale brugere, havde en samlet værdi på 540,9 millioner USD. Desværre faldt prisen dog hurtigt med 58 % til 2,50 USD på tidspunktet for skrivning.

Varierende volatilitet

Selvom CoinGecko rapporterede om en markant prisfald, viste andre krypto-dataværktøjer, herunder CoinMarketCap og Coinbase, en mindre begyndelsesvolatilitet for JTO. Disse platforme indikerer, at prisen først begyndte at stige efter faldet torsdag morgen.

Fordelene for Solana-brugere

Airdroppet har vist sig at være en betydelig fordel for Solana DeFi-brugere, hvoraf over 54 millioner af de 90 millioner JTO-tokens allerede er blevet krævet. Dette gælder for JitoSOL-ejere, Solana-validatoren, MEV-kunder og brugere af Jitos MEV-tjenester. Yderligere tokens forventes at blive airdroppet i fremtiden ifølge Jitos roadmap.

Begrænser kritik og udfordringer

Desværre var der kritik fra nogle Solana-waliser over, at airdroppet ikke proportionalt berigede dem, der allerede havde store summer investeret i Jito. Imidlertid blev strategien forsvaret af nogle Jito-brugere med argumentet om, at den ville tilskynde detailhandlen og bringe mere merværdi til Solanas voksende DeFi-økosystem.

Top  Mysteriet om "Mr. 100": Hvem er den store Bitcoin-hvalp?

Sikkerhedsudfordringer

Dagen blev yderligere krydret med en formodet DDoS-angreb mod Jitos hjemmeside, hvor ondsindede aktører forsøgte at overbelaste hjemmesiden med trafik for at lamme den. Motivet for angrebet er uklart, men det kan relateres til lignende angreb, der er blevet udført mod andre krypto-projekter for at presse dem til at betale et løsepengebeløb.

Afsluttende bemærkninger

Airdroppet fra Jito kommer kort efter Pyth Network (PYTH) airdroppet sidste måned. Der spekuleres nu i, at Solana også vil opleve et airdrop fra DeFi-platformen Jupiter, der skal distribuere JUP-tokens til næsten en million berettigede brugere.

Herausgegeben von Andrew Hayward

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button