AltcoinsDeFiEthereumMetaverse

ApeCoin skaber hype med lancering af egen blockchain: Er et comeback på vej?

ApeCoin (APE) oplevede et markant prisstigning på 100 procent i løbet af weekenden, hvilket er imponerende. Årsagen til dette momentum var lanceringen af en egen blockchain for ApeCoin, som åbner op for nye muligheder.

Da ApeCoin (APE) gjorde sin børsdebut i marts 2022, var hypen stor. Desværre faldt interessen hurtigt, euforien forsvandt, og ApeCoin gik fra priser over 10 US dollars til under 5 US dollars i løbet af det første år. Den negative tendens fortsatte, og denne sommer faldt APE endnu lavere til under 1 US dollar. Derfor er det desto mere overraskende med den vending, der skete i weekenden, hvor ApeCoins pris steg fra 0,75 til 1,50 US dollars, hvilket resulterede i en stigning på 100 procent på en dag og skabte optimisme. Hvad ligger bag denne udvikling, og står ApeCoin nu over for en genopblussen?

Udløseren for prisstigningen af APE var lanceringen af Apechain, som ApeCoin rapporterede om. ApeCoin har dermed fået sin egen blockchain, som er integreret med Arbitrum (ARB) som Layer 3. Dette giver APE endelig en platform, der garanterer lave transaktionsgebyrer og åbner op for mange nye anvendelsesmuligheder, som Elena forklarer. Med Apechain som rygrad kan et ApeCoin-økosystem udvikle sig, hvor der også er mulighed for rentetilbud for APE, Ethereum (ETH) og Stablecoins.

Men en tilbagevenden til ApeCoins fortid minder os om, at APE oprindeligt havde til hensigt at følge med på Metaverse-token-bølgen. Glansbilleder vækkede forventninger om, at ApeCoin ville være billetten til adgang til en virtuel verden kaldet “Otherside”, hvor voksne kunne tilbringe tid i et sejt miljø. Men ideen om Metaverse har ikke slået igennem, ikke engang hos Facebook, og “Otherside” fra ApeCoin er stadig i test- og udviklingsfaser.

Top  Square Enix begynder NFT-auktion for Symbiogenesis-spil: Sådan får du fat i karakter-NFT'er

Konklusion: ApeCoin forsøger en genstart – timingen er problematisk

I nutidens visioner for ApeCoins fremtid dominerer sektoren for decentraliserede finanser (DeFi) krydret med NFT’er, hvor den berømte Bored Ape Yacht Club som NFT-kollektion skal inkorporeres. Ved lanceringen af ApeChain lokker monetære incitamenter for APE, og de første mini-spil er allerede live. Men om dette er tilstrækkeligt til at genoplive interessen for ApeCoin på lang sigt er langt fra sikkert. Da konkurrencen inden for DeFi er hård med hundredevis af krypto-projekter, kan man sammenligne med IOTA, som befinder sig i en situation, der kan beskrives som “for sent til festen”. Om ApeCoin vil opleve en anderledes skæbne med egen blockchain og nye ambitioner, vil de kommende uger vise. I det mindste afspejler interessen for det reformerede APE med Staking sig i prisudviklingen – men ApeCoin-investorer har allerede haft smertelige erfaringer med hypes.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button