AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Celo overgår Tron i dagligt aktive adresser på grund af brugen af stablecoins, siger Ethereum co-founder Vitalik Buterin.

Celo overgår Tron i daglige aktive adresser på grund af stablecoin-brug

Celo har overhalet Tron i antallet af daglige aktive adresser på grund af brugen af stablecoins på platformen. Dette er en bemærkelsesværdig præstation, som Ethereum medstifter Vitalik Buterin har rost som “fantastisk at se.”

Celo: En decentraliseret platform

Celo er en decentraliseret platform, der giver brugerne mulighed for at sende penge med mobiltelefonen på en hurtig, billig og sikker måde. Platformen giver også brugerne adgang til en bred vifte af finansielle tjenester og applikationer, herunder stablecoins.

Trons position og stablecoin-brug

Tron er en anden blockchain-platform, der tidligere havde en større brugerbase end Celo. Imidlertid har Celo nu overgået Tron i antallet af daglige aktive adresser, primært på grund af platformens store brug af stablecoins.

Vitalik Buterins reaktion

Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, har bemærket denne udvikling og udtrykt sin beundring for Celo’s succes med stablecoins. Han har kommenteret, at det er “fantastisk at se”, hvordan Celo er vokset i popularitet på baggrund af brugen af stablecoins.

Konklusion

Med Celo’s stigende popularitet og brugen af stablecoins ser det ud til, at platformen er på vej mod større succes på markedet. Denne udvikling viser, at stablecoins kan spille en afgørende rolle i at tiltrække brugere og investorer til blockchain-økosystemet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer: Sådan bevæger de sig om eftermiddagen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button