AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

DigiFT får børshandel i sikkerhedstokens med tilladelse fra Singapore Monetary Authority

DigiFT: Den første dezentraliserede handelsplatform til digitale aktiver opnår licens fra Monetary Authority of Singapore

DigiFT, en dezentraliseret handelsplatform for digitale aktiver, har netop opnået en licens fra den Monetary Authority of Singapore (MAS), der tillader dem at deltage i kapitalmarkedsaktiviteter. Denne licens tillader dem at handle med værdipapirer og enheder af kollektive investeringsordninger gennem tokens, ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden.

Ud over CMS-licensen er DigiFT også blevet anerkendt af MAS som en markedsoperatør, hvilket giver dem mulighed for at operere et organiseret marked for sekundærhandel af sikkerhedstokens på den offentlige blockchain.

Henry Zhang, stifter og administrerende direktør for DigiFT, udtaler: “At sikre både CMS-licensen og RMO-anerkendelsen er et betydeligt skridt i vores rejse for at muliggøre reguleret adgang til finansielle muligheder on-chain. Som den første børs på den offentlige blockchain til at bruge en AMM-mekanisme til sekundærhandel, vil vi fortsætte med at låse innovationer op som RMO inden for skæringspunktet mellem finans og blockchain-teknologi, herunder tokenisering af virkelige aktiver.”

DigiFT’s platform, der er bygget på Ethereum blockchain, tilbyder sekundærhandellikviditet for sikkerhedstokens gennem en automatisk markedsdannelsesmekanisme. De handler med tokens, der er bakket op af virkelige aktiver såsom obligationer, aktier og kollektive investeringsordninger.

Med CMS-licensen på plads har DigiFT planer om at introducere en bredere vifte af tokeniserede virkelige aktiver og Web3-aktiver for at udvide deres tilbud til brugerne. Virksomheden blev etableret i 2021 og er den første og eneste dezentraliserede børs med en automatisk markedsdannelsesmekanisme, der er indskrevet i MAS fintech-regulerings-sandbox.

Singapore har været aktivt involveret med globale finansielle myndigheder inden for digital valutaer. MAS har blandt andet gennemført en vellykket fælles test af grænseoverskridende handel og afvikling af wholesale central bank digital currencies i samarbejde med Bank for International Settlements og centralbankerne i Frankrig og Schweiz.

Top  X Empire: Det seneste Telegram tap-to-earn spil der vinder popularitet

Tilbage i juli afslørede Singapore også planer om at pålægge et tillidskrav på kryptobørser for at indgyde tillid på markedet og beskytte investorer mod potentielle tab. Ny regulering forventes at træde i kraft inden udgangen af året, herunder et forbud mod udlån og staking for detailinvestorer.

MAS har initieret en høring om disse foranstaltninger sidste år, og formålet var at styrke Singapores reguleringsramme for digitale aktiver. De understregede samtidig, at selvom regulering spiller en afgørende rolle i at beskytte forbrugere, bør handlende udvise forsigtighed på grund af den høje risiko og spekulative karakter af digital betalingstokens handel.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button