AltcoinsCardanoDeFiEthereum

Er Cardano den største ‘Zombie Coin’ i kryptoindustrien?

Cardano (ADA) Pris og DeFi-Økosystem

Cardano (ADA) har oplevet en betydelig nedgang i pris på linje med mange andre kryptokurver i den seneste tid. På trods af dette har Cardano stadig en markeds­kapitalisering på over 13 milliarder amerikanske dollars og forbliver den tiendestørste kryptokurrency. Nogle eksperter har dog længe undret sig over, om denne vurdering er berettiget.

Cardano som en “Zombie Chain”

I øjeblikket bliver Cardano ofte betegnet som en af de største “Zombie Chains” i krypto­verdenen på grund af den lave aktivitet i dette blockchain-netværk. Men dette kan ændre sig hurtigt: Udviklingen af en betydningsfuld dApp inden for Cardano-økosystemet kunne være et vendepunkt og medføre en kraftig stigning i antallet af brugere.

TVL under 300 millioner USD på Cardano

Den samlede værdi låst (TVL) i DeFi-øko­systemet på Cardano er faldet til 289 millioner amerikanske dollars, hvilket gør Cardano til den 28. største platform i blockchain-industrien. Alle platforme i dette netværk, såsom Minswap, Indigo, Liquid og SingularityNET-Staking-poolen, har oplevet to-cifrede fald i de seneste uger.

Interessant er det også, at Cardano i øjeblikket kun har et begrænset antal stablecoins i sit økosystem, med en markedsværdi på under 20 millioner amerikanske dollars. Dette tyder på, at platformen endnu ikke bliver brugt så udbredt. Til sammenligning har Tron over 50 milliarder amerikanske dollars i stablecoins, og i Ethereum-netværket er der over 80 milliarder amerikanske dollars i stablecoins.

Er Cardano den største Zombie Coin i branchen?

Samtidig har Cardano ingen markedsandele i andre blockchain-områder. Data fra CryptoSlam viser, at netværket kun har håndteret NFT’er til en værdi af 48.000 amerikanske dollars i løbet af de seneste 24 timer og 1,8 millioner amerikanske dollars i løbet af de seneste 30 dage. Desuden er de fleste af disse salg såkaldte “Wash Sales”.

Top  En dybdegående undersøgelse af rollen og fordelene ved Validatorer i IOTA 2.0-netværket.

Disse faktorer indikerer, at Cardano i øjeblikket er den største Zombie Coin i krypto­industrien, og at dens vurdering har været svær at berettige. Dog skal det bemærkes positivt, at den er faldet fra sit rekordhøje niveau på over 90 milliarder amerikanske dollars i den sidste krypto­opgangsperiode.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button