AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Injective Protocol er 98% færdig med udviklingen af sin Ethereum Virtual Machine – Hvad betyder det?

Injective Protocol: Næsten færdig med udviklingen af inEVM

Injective Protocol, en decentraliseret udvekslingsplatform (DEX) med fokus på derivater, har meddelt den bredere samfund, at udviklingen af dens Injective Ethereum Virtual Machine, kendt som inEVM, nu er 98% færdig.

I et indlæg på X beskriver den derivathandelplatform inEVM som en “banebrydende Ethereum-rollup designet til at lette hyperskalering af multi-VM-udvikling.”

Selvom Ethereum har udfordringer med skalering og relativt høje handelsgebyrer, er det et populært valg blandt udviklere, især i bull-markeder. inEVM vil lukke gapet ved at forbinde det lavprisvenlige og meget skalerbare Injective Protocol med Ethereum, hvilket giver handlende mulighed for at bytte til en brøkdel af omkostningerne. Ifølge platformens hovedside er den gennemsnitlige transaktionsomkostning mindre end $0.01.

Desuden vil forbindelsen til Ethereum give udviklere mulighed for at implementere deres løsninger på Injective Protocol. inEVM fusionerer den høje ydeevne i Injective med dybden af udviklerværktøjer til stede i Ethereum.

Ved at muliggøre flere virtuelle maskiner kan inEVM behandle transaktioner hurtigere og håndtere flere brugere. Denne forbedring er afgørende, fordi Injective Protocol sigter mod at udfordre centraliserede børser som Bybit og Binance. Den decentraliserede platform understøtter blandt andet marginhandel og evige swaps.

Med lanceringen af inEVM forventes antallet af brugere af Injective Protocol at stige, hvilket fører til flere transaktioner. I starten af marts 2024 rapporterede Injective, at de behandlede ca. et halvt milliard on-chain transaktioner.

Injective Protocol Token steg over 500% i 2023

I løbet af de seneste måneder har INJ, den indfødte valuta i protokollen, været en af de bedste performere. Tracking præstationen af Solana (SOL) og nogle af dens meme-tokens steg INJ fra ca. $8 til at toppe på $45 i slutningen af december.

Top  Storbritanniens finansielle tilsynsmyndighed dedikerer en tredjedel af sine specialister til at overvåge kryptoaktiver i 2023

Prisboomet sendte mønten til top 50 efter markedsværdi. I øjeblikket handles INJ til omkring $40, en stigning på 10% i løbet af de sidste 24 timer ifølge Coingecko-data.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button