AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereumRipple

InQubeta: En ny mulighed inden for DeFi med stor vækstpotentiale

Ripple og InQubeta: Fremtidens kryptovalutaer

I den seneste tid har Ripple, en enterprise-grade kryptovaluta, skabt glæde blandt investorer, da prisen på valutaen er steget til over $0,60. Trenden tyder på, at Ripple har potentialet til at fortsætte denne prisrally og måske endda krydse $1 i de kommende måneder.

En anden spændende kryptovaluta, der er på alles læber for tiden, er InQubeta (QUBE), som potentielt kan opleve en enorm vækst på 1.210%. InQubeta er en Ethereum-baseret platform, der forbinder startups, der udvikler løsninger inden for kunstig intelligens, med potentielle investorer.

InQubeta blev lanceret tidligere på året, og dens pre-sale bliver allerede udråbt som en af de bedste nye ICO’er i 2023. Indtil nu har pre-sale samlet $4,2 millioner i finansiering.

InQubeta: Opdag nye muligheder med DeFi

InQubeta er den ideelle platform for enhver, der ønsker at være en del af AI-revolutionen og opnå økonomisk uafhængighed. Med InQubeta behøver AI-startups ikke bekymre sig om at løbe tør for finansiering under udviklingen af deres banebrydende løsninger.

For investorer tilbyder InQubeta en prisvenlig mulighed, der kan hjælpe dem med at skabe en stabil indkomstkilde. Platformen har sin egen kryptovaluta, QUBE-token, som bruges til betalinger og belønninger på platformen. Tokenet er baseret på ERC-20-standard og kan for øjeblikket købes til meget lave priser i pre-sale. Prisen på QUBE-tokenet ligger i øjeblikket på $0,0133.

Ved at holde QUBE-token kan kryptobrugere også blive validators, der bekræfter transaktioner og bidrager til netværkets sikkerhed. Som belønning får de kryptovalutaer.

Top  Nigerias krypto-børser stopper køb af USDT og USDC i naira på grund af centralbanks tilsyn

QUBE-tokenet er en top-kryptovaluta og har en deflationær model, hvilket er nyttigt ved håndtering af markedsvolatilitet eller intern inflation. En deflationær tokens forsyning er bevidst begrænset for at sikre, at den ikke overstiger efterspørgslen.

Med en begrænset forsyning kan InQubeta-teamet holde prisudsvingene minimale. Hvis forsyningen stiger over et niveau, som teamet er komfortabelt med, bliver overskydende tokens brændt i en såkaldt “token burn wallet”.

Dette sker normalt, når tokens købes eller sælges, da der opkræves skat på alle sådanne transaktioner. Da købere og sælgere af QUBE-token skal betale skatteprovenu med QUBE-token, kan de påvirke omløbet af kryptovalutaen.

For at forhindre en pludselig stigning i forsyningen bliver en lille del af skatteprovenuet brændt. Resten bruges til at finansiere marketingkampagner og opretholde belønningspuljen, blandt andre formål.

InQubeta er en af de nye kryptovalutaer, der har imponeret brugerne med deres enkle og gennemsigtige mekanisme. Både startups og investorer kan finde den rette mulighed for dem uden at skulle igennem en række formaliteter eller læse dokumenter fyldt med fagudtryk.

Med blot få klik kan de oprette forbindelse og identificere en lovende mulighed for sig selv. Det eneste, som startups skal have, inden de kommer på InQubeta, er et tilbud, der angiver de belønninger, en investor vil få for at finansiere et projekt.

Ved hjælp af tokenisering bliver disse tilbud omdannet til NFT’er og offentliggjort på en online markedsplads, hvor investorer kan få adgang til dem. Hvis en investor kan lide et tilbud, kan de betale for NFT’en med QUBE-token.

NFT’en kan også opdeles i mindre aktiver med fraktionering. Dermed får investorer mulighed for at holde sig inden for deres budget og alligevel investere i en startup.

Top  Magic Eden tilføjer $ME-token til sin tegnebog for at understøtte tværkædetransaktioner og udvide sit blockchain-økosystem.

Ripple-støttede LuLu Exchange indgår partnerskab med Dubai-baserede Mbank

Ripple er en decentraliseret platform, der tilbyder blockchain-baserede løsninger til virksomheder og finansielle institutioner ved at udnytte XRP Ledger-teknologien. Platformen muliggør alt fra hurtige online transaktioner for virksomheder til at hjælpe centralbanker med udstedelse af stablecoins. Dens native token er XRP, og det er blevet en populær kryptovaluta i de seneste år.

På grund af sin evne til at skabe indflydelse på globalt niveau med sine løsninger har Ripple indgået flere partnerskaber for at udvide sin brugerbase. I et nyligt samarbejde er Dubai-baserede Al Maryah Community Bank (MBank) indgået partnerskab med LuLu Exchange, der er Ripple’s ODL-partner i UAE.

Under partnerskabet vil LuLu Exchange lette grænseoverskridende transaktioner for Mbank og hjælpe dem med at diversificere deres tjenester.

Ripple’s nye partnerskaber har bekræftet analytikernes langsigtede positive syn på, at $1 kan være det næste prisniveau for XRP-tokenet.

Konklusion

Ripple og InQubeta er blandt de bedste kryptovalutaer, man kan finde på markedet i dag, da de repræsenterer det bedste inden for DeFi-potentialet.

Mens Ripple muliggør virksomhedernes brug af blockchain til vækst, giver InQubeta startups og almindelige kryptobrugere mulighed for at drive en AI-revolution. Enhver almindelig bruger kan blive en startup-investor gennem InQubeta-platformen.

De to kryptovalutaer har banebrydende funktioner, der gør dem velegnede til diversificering af en kryptoportefølje. Det er dog vigtigt at gøre din egen undersøgelse og undersøge platformens funktioner, før du træffer en investeringsbeslutning.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button