AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Investorer falder i honeypot-svindel med Solana meme coin: BONKKILLER

Cryptocurrency investorer fortsætter med at hælde penge ind i en formodet Solana meme coin honeypot scam, på trods af klare advarsler om, at de måske ikke kan trække deres investeringer ud.

BONKKILLER’s astronomiske markedsværdi på $328 billioner blev opnået gennem en manipulativ taktik med at fryse token-holdernes konti og forhindre salg kaldet honeypot scam, ifølge Solana-økosystem-nyhedsplatformen Solana-Floors indlæg den 29. april.

Den 29. april lancerede BONKKILLER Solana meme coin hurtigt omsatte ca. $4,6 millioner inden for 24 timer. Lurende under overfladen af dette tilsyneladende lukrative mulighed var et vildledende skema.

BONKKILLER Honeypot Scam Detaljer

Birdeye-data viste, at 90% af BONKKILLER-tokenene er koncentreret i hænderne på dets skaber. Investorer, der flokkede til denne nye meme coin, indså snart, at de ikke kunne flytte deres aktiver på grund af en frysemyndighed implementeret af udviklerne, hvilket effektivt fangede deres investeringer og gjorde dem værdiløse.

“NFT-handleren “thirt13n” påpegede præcist fejlslutningen omkring den oppustede markedsværdi og udtalte, “Bullsh*t metrics, hvis du ikke kan sælge det, er det $0 værd”.

På trods af advarsler fra talrige platforme og fremhævelse af karakteristik af en klassisk honeypot scam, fortsætter handlende med at investere i BONKKILLER, som angivet af Birdeye. On-chain-data afslører, at skaberen allerede har akkumuleret $1,62 million fra intetanende ofre gennem kun 11 transaktioner.

Udbredelsen af Honeypot Scams i Meme Coins

Desværre er BONKKILLER blevet endnu et eksempel på en memecoin rug pull eller honeypot scam, der er rettet mod uerfarne handlende.

Mange meme coins – seks ud af ti på Ethereum layer-2 scaling-løsningen Base – viser scam-lignende karakteristika eller er direkte scams, mens 91% har forskellige sårbarheder, ifølge Cointelegraph.

Top  Wall Street Memes' $WSM Coin Skyrockets in Trading Volume and Gains Momentum with Listing on Gate.io and CoinW Exchanges

Nogle argumenterer for, at sådanne tilfælde afspejler skaberens begrænsede forståelse af memes coin-udvikling og sikkerhedsprotokoller, især når mønter lanceres som vittigheder eller industri-satire, men de økonomiske og følelsesmæssige skader påført intetanende personer er en alvorlig bekymring.

For at mindske risici og undgå at falde i sådanne ordninger, bør investorer prioritere grundig research og anvende værktøjer til at opdage potentielle honeypot scams, inden de engagerer sig med en Solana meme coin eller lignende projekter. At være informeret og træffe proaktive foranstaltninger er afgørende for at beskytte ens investeringer i branchen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button