AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Mægtig Ethereum Virtual Machine Bot tjener $1,8 million på sekunder fra Meme Coin-handel

Solana’s MEV Bot Strikes Gold: $1.8 Million Earned in Seconds from Meme Coin Trade

En MEV (Maximal Extractable Value) arbitrage bot-operatør, kendt som 2Fast, har opnået en fortjeneste på $1,8 millioner fra en enkelt transaktionsbunke. Boten, som var under kontrol af 2Fast, forvandlede en indledende investering på 703 SOL, svarende til omkring $70.000, til hele 19.035 SOL, hvilket svarer til cirka $1,9 millioner. Derudover blev yderligere 890 SOL generøst givet til Figment, en prominent netværksvalider.

Heldet tog blot 20 sekunder, som rapporteret af crypto-brugeren @norbertbodziony, der bemærkede transaktionen og delte den på social media-platform X.

Den kolossale fortjeneste var ikke et resultat af tilfældig held, men en omhyggeligt udført MEV-strategi, der sigtede mod meme-coin’en dogwifhat (WIF). Manøvren betalte sig royalt og markerede en betydelig sejr for 2Fast i kryptoverdenen.

Mesterværket blev udført gennem et MEV-udførelsesværktøj udviklet af Jito Labs, hvilket muliggjorde, at brugerne kunne finde MEV-muligheder og byde på transaktionsbundter på Solana (SOL). Tilgangen ligner tæt Ethereum’s Flashbots og har åbnet nye veje for arbitrage og profitgenerering på Solana.

En Traders Fejl Kostede Ham $9 Million

Katalysatoren for denne økonomiske uvent er en traders kostbare fejl. I en uheldig drejning af begivenheder brugte en trader ved et uheld næsten $9 millioner på at erhverve dogwifhat (WIF) ved fejlagtigt at placere en ordre i en lav-likviditetspool. Fejlen resulterede i, at man erhvervede meme-coin’en til en overdrevet pris på $3 per enhed, væsentligt højere end dens markedsværdi på $0,2 på det tidspunkt.

Top  Arbitrum Foundation og Fracton Ventures indgår partnerskab for at accelerere blockchain-vedtagelse i Japan

Denne fejl udløste en back-running mulighed for snedige MEV-operatører, der hurtigt greb chancen. Back-running er en specialiseret MEV-strategi, der udnytter midlertidige prisudsving forårsaget af en anden transaktion. Disse kløgtige bots overvåger konstant mempoolen, et område hvor ubekræftede blockchain-transaktioner venter på behandling, for at identificere målrettede transaktioner at følge og profitere af.

Selvom 2Fast tog størstedelen med næsten $1,8 millioner i indtjening, afslører on-chain data, at andre bots også udnyttede denne lukrative mulighed. Bemærkelsesværdigt fordeles de SOL, der er tjent fra MEV-tips, til validatorer, der kører Jito-klienten på Solana, hvilket skaber et symbiotisk forhold, der gavner både tradere og validatorer i Solana-økosystemet.

Solana Fortsætter Med At Opnå Nye Milepæle

Layer 1 blockchain Solana fortsætter med at skabe bølger i kryptosamfundet, da den opnår adskillige betydningsfulde milepæle. I løbet af den seneste uge har nettet overgået Ethereum i 7-dages stabilcoin-handelsvolumen for første gang nogensinde. Handelsværdien af stablecoin-transaktioner på Solana nåede en imponerende værdi på $103 milliarder sidste uge og overgik dermed alle andre netværk. Ethereum sikrede andenpladsen med $90,9 milliarder, efterfulgt af Tron med $82,3 milliarder og BNB Chain med $14,6 milliarder.

Udover stabilcoin-handelsvolumen har Solana også oversteget Ethereum i NFT-handelsvolumen for måneden december. Ifølge Degen News afholdt Solana handler for $366,6 millioner, mens Ethereum registrerede $353,2 millioner. Imidlertid viser data fra CryptoSlam, at i løbet af de sidste 30 dage har Solanas NFT-salg udgjort $329,3 millioner, hvilket er cirka 5% mindre end Ethereums $345 millioner i samme periode.

Solanas popularitet viser sig ikke kun i handelsvolumener, men også i søgetendenser. Midt i december overskred verdensomspændende søgninger efter “Solana” dem efter “Ethereum”, som rapporteret af Google Trends.

Top  Mysteriøs overførsel: 150 millioner XRP sendt fra Ripple til ukendt wallet - institutionel interesse stiger

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button