AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Metis oplever værdistigning på op til 50% på 24 timer – hvad betyder det for investorer?

METIS: En Vurdering af den Seneste Cryptocurrency Surge

METIS, kryptovalutaen for Metis’ layer 2-netværk, har oplevet en stigning på op til 50% inden for de seneste 24 timer, drevet af den omtale, der omgiver et nyligt afsløret tilskud, som cirkulerer i kryptofællesskabet.

I midten af december meddelte MetisDAO Foundation, som er ansvarlig for udviklingen af Metis-netværket, etableringen af en Ecosystem Development Fund (EDF). Denne fond består af over $360 millioner (4,6 millioner METIS) og er designet til at støtte og fremme udviklingen, likviditeten, aktiviteterne og vedtagelsen inden for Metis-økosystemet.

Lanceringen af ​​EDF afspejler fondens forpligtelse til vækst og bæredygtighed for Metis-netværket. Tilskuddet, der er genstand for omfattende diskussion inden for kryptokredse, forventes at komme til MetisDAO til deres decentraliserede sekvenserlancering i januar og har fascineret investorer, hvilket har ført til en stigning i METIS-værdien.

Ifølge Coingecko-data har denne stigning bidraget til en 30-dages stigning på over 240% i tokenens værdi. Handelsvolumenerne for METIS steg fra $2 millioner i begyndelsen af december til over $50 millioner om tirsdagen.

Som følge heraf steg den værdi, der er låst i Metis-projekter, til over $500 millioner fra under $100 millioner sidste uge ifølge data. Ifølge data på dens hjemmeside har nettet behandlet over 9,9 millioner transaktioner, hvor antallet af blokke for nylig har passeret 10 million og økosystemet har over 479.000 tegnebogadresser.

Metis Planer om Fond Distribution til Projekter i Q1 2024 Efter Decentralized Sequencer Launch

Udbetalinger fra denne fondsfinansiering til forskellige projekter forventes at begynde i første kvartal af 2024 efter introduktionen af Metis decentraliserede sekvenser, en teknologi, der spreder transaktionsbehandling knudepunkter globalt.

Top  Bitcoin miner wallets fra 2009 med 50 BTC hver bliver genaktiveret til en værdi af omkring $16M

Distributionsmidlerne planlægges at prioritere støtte til produktudvikling, hvilket giver eksisterende Metis-projekter mulighed for at forbedre funktioner og gennemgå nødvendige revisioner. Fonden vil fokusere på forskellige områder såsom decentral finansiering, realaktiver og NFT-startups.

Metis fungerer som en del af en gruppe af layer-2 skaleringsprotokoller designet til at forbedre hastighed og omkostningseffektivitet af transaktioner på Ethereum-blockchainen. Dens økosystem omfatter forskellige projekter og værktøjer med henblik på at levere effektive løsninger inden for blockchain-området.

Ifølge et blogindlæg forventer Metis at blive den første optimistiske rollup, der decentraliserer sin secencer, en nøglekomponent i et layer-2-netværk, der bundter transaktioner fra brugerne og sender dem videre til hoved-Ethereum-blockchainen.

Timing af udbetalingerne fra de nyeste annoncerede økosystemfonde er planlagt til at finde sted en uge efter den planlagte lancering af det decentraliserede sekvenser på Metis. Brugere og investorer ser ivrigt frem til effekten af disse udbetalinger med forventninger om, at belønningerne vil genlyde gennem applikationer, der er bygget på Metis-netværket.

Metis Økosystemprojekter Oplever Betydelig Vækst Midt i Forventningerne, Med Tokens som MAIA og HERMES Stigende med Dobbeltcifrede Procenter

Flere økosystemprojekter inden for Metis-netværket har oplevet betydelig vækst i kølvandet på disse forventninger. Maia’s MAIA-token, forbundet med staking-værktøjet, oplevede en bemærkelsesværdig stigning på 97%. I modsætning hertil sprang Hermes ‘HERMES-token, der er knyttet til samhandelsprotokollen, med imponerende 140% alene i den seneste uge.

Den årlige belønning for likviditetspuljer som HERMES og METIS er nået 200%, mens nogle mere risikable handelspar tilbyder op til 350%, som rapporteret af Hermes.

Ud over disse udviklinger steg handelsvolumerne på den decentraliserede evige handelsprotokol Tethys til over $18 millioner inden for de sidste 24 timer, hvilket markerer en betydelig stigning fra et gennemsnit på under $10 millioner i de foregående uger. Denne stigning i handelsaktivitet har resulteret i en 60% stigning i priserne på TETHYS-tokens.

Top  Flere end to tredjedele af krypto-projekter møder deres skæbne ifølge ny forskning

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button