AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Nyt “play-to-earn” token lanceres på Ronin-netværket af Yield Guild Games

Decentralized gaming startup Yield Guild Games (YGG) har annonceret, at de har lanceret YGG-tokenet på Ronin-netværket for at nå flere gamere i Web3-samfundet.

Sky Mavis og Ronin-samfundet godkendte lanceringen af YGG-tokenet på netværket. Tokenet blev sat i live på Ronin-netværket den 21. marts.

YGG sagde, at målet er at tiltrække flere gamere og spil til deres økosystem, og i tråd hermed vil YGG-tokenene blive luftet til tegnebøger, der satser “RON” på deres YGG-validator.

“Integrationen af YGG-tokenet på Ronin er det næste naturlige skridt i vores fælles rejse. Velkommen til Katana og Ronin, YGG,” sagde Jeff Zirlin, medstifter og chef for vækst hos Sky Mavis i en pressemeddelelse.

YGG er et “spil-for-at-tjene” spil, der giver gamere mulighed for at tjene tokens gennem blockchain-baserede økonomier. Ronin er en Ethereum Virtual Machine (EVM) blockchain skabt til udviklere, der bygger spil med spillerejede økonomier.

Spil på Ronin-netværket får fæste

Ifølge pressemeddelelsen har spil på Ronin fortsat med at få fæste, og efter deres overgang til Ronin har Pixels-partneren set deres daglige aktive brugere (DAU) hurtigt stige til over 130.000, hvilket gør det til det første web3-spil på Ronin, der opnår dette mål, udover Axie Infinity.

Spillet Pixels har set en højere engagementrate, idet de har overgået 500.000 DAU og nået 1 million månedlige aktive brugere. Andre spil på Ronin, herunder Apeiron og Wild Forest, har set større interesse. Kombineret med migrationen af andre store projekter som CyberKongz, signalerer disse udviklinger platformens stigende indflydelse inden for web3-spil, ifølge YGG.

Top  Sådan kan du investere 100 Euro i Bitcoin hver måned og potentielt opnå fortjeneste på seks måneder

Gaming Revenue forventes at vokse i 2024

Onsdag gik den australske venturekapitalfirma King River Capital, blockchain-spilfirmaet Immutable og Polygon Labs sammen om at lancere en fond på 100 millioner dollars dedikeret til spil.

I 2023 blev det anslået, at de blockchain-spilrelaterede runder nåede 1,7 milliarder dollars. Med data fra Messari, et krypto-markedsfirma, estimeres det, at den kombinerede markedsværdi af Immutable og Polygon Labs udgør 70% af den samlede udvikling af blockchain-spil, efter et betydeligt vækstår for hele branchen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button