AltcoinsDeFiEthereum

PayPal USD flytter til Solana: Overhaler Ethereum som førende platform

PayPal USD (PYUSD) på Solana (SOL)

Solana blockchain-netværket har for nylig overhalet Ethereum, når det kommer til at huse den største mængde af PayPal USD (PYUSD) stablecoins. Ifølge DeFi-Llama ligger 52,3 procent af de 678 millioner PYUSD stablecoins nu på Solana-platformen.

En milepæl for Solana

Det er en bemærkelsesværdig milepæl for Solana, da platformen nu huser mere end halvdelen af PYUSD stablecoins. Dette viser en stigende tillid til Solana-netværket som en pålidelig platform til håndtering af stablecoins.

Baggrundsinformation

Solana er en hurtig, sikker og decentraliseret blockchain-platform, der har fået stor popularitet inden for kryptovaluta-verdenen på grund af dens høje transaktionshastigheder og lave gebyrer. Denne seneste udvikling, hvor Solana har overhalet Ethereum i antallet af PYUSD stablecoins, understreger platformens vækst og potentiale.

Konklusion

Med over halvdelen af PYUSD stablecoins nu på Solana-platformen er Solana blevet et af de foretrukne valg for dem, der handler med stablecoins. Denne udvikling markerer en vigtig milepæl for Solana og cementerer dens position som en ledende blockchain-platform i kryptovaluta-industrien.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Michael Saylor's Bitcoin Bet: MicroStrategy's Unrealized Profits Reach $1.2 Billion

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button