AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Revolutionerende Blockchain Sui skal gøre pengeoverførsler så let som at sende en e-mail

Mysten Labs revolutionerer pengeoverførsel med blockchain-teknologi

Mysten Labs, grundlagt af fem tidligere Facebook-ingeniører, arbejder på deres Layer 1 blockchain Sui med det formål at revolutionere lettheden ved at sende penge og kryptovalutaer. Virksomheden har til hensigt at forenkle blockchain-transaktioner til niveauet for grundlæggende onlinekommunikation, hvilket muliggør problemfri pengeoverførsler på linje med at sende en e-mail.

Simplificering af pengeoverførsler

Mens holdet var hos Facebook var deres mål at gøre pengeoverførsler lige så problemfri som at sende en e-mail, en målsætning de ikke kunne opnå inden for det sociale mediegigant. Med udviklingen af Sui mener Mysten Labs dog, at de endelig har realiseret denne drøm.

Sui’s innovative tilgang giver enkeltpersoner mulighed for at sende penge globalt ved hjælp af en standard web2-identitet, hvilket eliminerer behovet for kryptovalutapunge. Dette muliggøres delvist af deres proprietære verifikationssystem kaldet “zkLogin,” som anvender to nulvidensbevis til at godkende transaktioner.

Barrierer for kryptovalutaens masseadoption

Den kompleksitet, der er forbundet med kryptovalutaer, har været en betydelig hindring for bred vedtagelse og brug. Adeniyi Abiodun, medstifter af Mysten Labs, fremhævede den store forskel mellem de 5 milliarder mennesker online med web2-konti og de kun 60 millioner aktive kryptovalutapunge på verdensplan.

Udfordringer for Ethereum

Selvom Ethereum forbliver den dominerende kraft blandt offentlige blockchains, har Moody’s for nylig anerkendt dets udfordringer med vedtagelse på grund af hastighed, skalerbarhed og sikkerhedsproblemer.

Forenkle kryptovaluta

Mysten Labs er ikke alene om at anerkende behovet for forenkling i kryptorummet. Flere virksomheder, herunder PayPal og Giddy, har lanceret initiativer for at forbedre tilgængelighed og brugervenlighed for forbrugerne. Dog har Mysten Labs’ grundlæggere til hensigt at undgå centraliserede systemer og lukkede økosystemer.

Top  Tether opretholder ledende markedsandel trods stigende konkurrence og usikre reguleringer med en samlet markedsværdi på $86,1 milliarder

Holdet ser Sui som en åben standard og opmuntrer andre virksomheder og applikationer til at bygge på deres blockchain. Deres mål er at opnå bred vedtagelse og eksponentiel vækst i takt med, at flere enheder udnytter Sui’s evner.

Mysten Labs har allerede opnået bemærkelsesværdig succes på finansieringsfronten ved at rejse $300 millioner til en vurdering på over $2 milliarder. Nøgleinvestorer inkluderer Andreessen Horowitz’s a16z crypto unit, Jump Crypto, Apollo, Binance Labs, Franklin Templeton og Coinbase Ventures.

Ledet af kerneholdet af Adeniyi Abiodun, Evan Cheng, Sam Blackshear, Kostas Chalkias og George Danezis er Mysten Labs’ grundlæggere fast besluttede på at etablere Sui som en transformerende løsning i kryptorummet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button