AltcoinsEthereum

Sammenlægning af kræfter: Circle STARKs – Den nye revolutionerende blockchain-teknologi fra Polygon Labs og StarkWare

Polygon Labs og StarkWare, normalt rivaler i kapløbet om at skalere ETH Blockchain med Layer-2 løsninger, har annonceret en banebrydende udvikling. I et fælles offentliggjort whitepaper præsenterer de “Circle STARKs”.

Denne innovation, der forenkler Zero-Knowledge-Rollup-processen, lover ikke kun en syv til ti gange hurtigere validering af transaktioner. Samarbejdet markerer også en betydelig fremskridt inden for kryptoteknologi og fastsætter nye standarder for fremtiden for blockchain-applikationer og -transaktioner.

Kooperation mellem Polygon og StarkWare overgår konkurrencen

Udviklerne fra Polygon Labs og StarkWare, der normalt konkurrerer om ledelsen i opbygningen af Layer-2-netværk på Ethereum, har slået sig sammen. De har udviklet en ny type kryptografiske rollups kaldet “Circle STARKs”.

“Circle STARKs” optimerer Zero-Knowledge Rollups ved at fremskynde bevisprocessen betydeligt, hvilket gør transaktioner på Layer-2-netværk over Ethereum mere omkostningseffektive. Denne teknologiske innovation bidrager til at øge blockchainens skalerbarhed og effektivitet ved at muliggøre en mere kompakt og sikker validering af transaktioner.

Teknologien gør det også muligt at oprette yderligere Layer-2-netværk. Brendan Farmer, stifteren af Polygon, forklarer dette i et interview med CoinDesk:

“Det er meget, meget simpelt. Det fører til en meget hurtigere bevisførelse. Vi forventer en syv- til ti-dobbelt forbedring.”

En kontroversiel airdrop af STRK-token fra StarkWare sendte øjeblikkeligt projektet til en markedsværdi på over en milliard USD. Markedsværdien af Polygons MATIC-token er ca. 8,5 milliarder USD.

Fordele for brugere og udviklere

Ved at optimere processen til verificering af transaktioner på Layer-2-netværk bliver disse hurtigere og mere omkostningseffektive. For brugerne betyder dette direkte lavere gebyrer. Derudover muliggør netværkets forbedrede ydeevne udviklere at udvikle mere avancerede og komplekse applikationer.

Top  Argentina tillader kontrakter i kryptovaluta - Hvad betyder det for landets økonomiske fremtid?

Datoen for udgivelsen af “Circle STARKs” er endnu ikke fastlagt. Whitepaperet, skrevet af Ulrich Haböck fra Polygon Labs samt David Levit og Shahar Papini fra StarkWare, er dog allerede tilgængeligt online. Eli Ben-Sasson, grundlæggeren af StarkWare, sagde i et interview med CoinDesk:

“Efter min mening vil disse bevisystemer være de mest kraftfulde i et stykke tid. Der vil helt sikkert være yderligere innovationer og fremskridt. Dette er ikke kulminationen af vores bestræbelser, men det er en afgørende fremskridt og et vigtigt milepæl.”

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button