AltcoinsEthereumRipple

SEC schließt Untersuchung von Ethereum 2.0 ab und beeinflusst Ripples Rechtsstreit: XRP verzeichnet bescheidenen Anstieg

I de seneste kryptonyheder har XRP oplevet en beskeden stigning på 0,51% og lukkede på 0,4939 $, hvilket markerer en delvis bedring fra faldet dagen før. Denne markedsvending falder sammen med meddelelsen om, at SEC har afsluttet deres undersøgelse af Ethereum 2.0 uden planer om at rejse anklager, hvilket er en vigtig udvikling for Ethereum-udviklere og den bredere kryptoindustri.

Retlige Implikationer af Ripple

Som fremhævet i dagens CNF-YouTube-video, kan denne beslutning muligvis påvirke andre igangværende retssager, herunder Ripple. Til trods for en tidligere afgørelse fra dommer Analisa Torres, der fastslog, at salget af XRP til institutionelle investorer overtræder USAs værdipapirlove, kunne de bredere konsekvenser af SEC’s holdning til Ethereum påvirke fremtidige retlige resultater vedrørende Ripples programmatisk salg.

Coinbases regulatoriske udfordringer

Desuden følger kryptofællesskabet nøje med på Coinbases juridiske udfordringer, da virksomheden appellerer en dom vedrørende dens aktiviteter som uregistreret værdipapirbørs.

Resultatet kan forme det regulatoriske landskab for digitale aktiver i USA yderligere. Investorer og markedsobservatører anbefales at være opmærksomme på yderligere udviklinger, især med hensyn til SEC’s handlinger og retssager, som fortsat spiller en central rolle i dynamikken på kryptokurrencymarkedet.

Consensys og Ethereum 2.0

Ifølge en tweet fra Eleanor Terrett, en Fox Business-journalist, bad hun Consensys-grundlægger Joseph Lubin om en kommentar til SEC’s beslutning om at droppe deres undersøgelse af Ethereum og de potentielle konsekvenser for deres stævning mod agenturet. Lubin bekræftede, at de til trods for denne udvikling har til hensigt at fortsætte deres retssag.

Lubin forklarede over for Terrett:
Den amerikanske SEC’s beslutning om at afslutte deres 14 måneders undersøgelse af Ethereum er en velkommen udvikling – den er nødvendig, men ikke tilstrækkelig. Der må være en bedre måde at regulere markedet på end gennem bagholdsangreb. Vi håber, at nogle amerikanske reguleringsmyndigheders fjendtlighed over for kryptokurver gradvist aftager, og at den nationale strategi for at beskytte investorer udvikler sig væk fra den nuværende guerillataktik. Indtil da vil vi fortsætte vores retssag mod SEC i Texas, fordi vi ønsker større retsklarhed for alle.

Top  Bonk! ($BONK) falder med 10% - Er der håb om en opsving?

XRP’s Markedsudvikling

Som tidligere rapporteret af CNF, har XRP startet ugen med en markant stigning og modstået den bredere markedstendens, hvor de fleste mønter faldt yderligere efter en rolig weekend. Selvom Ripple fortsat kæmper for en lavere bøde fra SEC, handles XRP til $0,4979 efter at være steget med 1,41% de seneste dage og 2,16% den seneste uge.

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button