AltcoinsEthereum

Slerf Memecoin Projekt verbrannte versehentlich 10 Mio. USD – Kurs steigt um über 700 Prozent

Det Solana-baserede memecoin-projekt Slerf brændte ved et uheld tokens til en værdi af 10 millioner USD, men dette forhindrede ikke tokenet i at stige med over 700 procent.

Mens teamet ikke kunne genpræge de brændte tokens eller opnå nogen form for refusioner, fortsatte Slerf med at stige markant i værdi. Trods en finanskatastrofe ved lanceringen er kursen på Slerf steget med imponerende 745 procent. Ifølge Lookonchain lykkedes det endda en erhvervsdrivende at tjene over 3 millioner USD på volatiliteten inden for blot 12 minutter.

En vis adresse købte først 69,74 millioner Slerf for 9.894 Solana (SOL) til en værdi af ca. 1,98 millioner USD. Kort efter solgte de dem igen for 25.001 SOL (ca. 5 millioner USD) og opnåede en betydelig fortjeneste på næsten 3 millioner USD.

Krypto-samfundet kritiserede Slerf-ledelsens skødesløshed og investorernes godtroenhed. En bruger med navnet Ice Bagz skrev på X (tidligere Twitter): “Enhver, der troede, de var i stand til at opnå noget, fortjener at tabe deres penge.”

Slerf-debaklet førte også til hektisk spekulation om forsalget af memecoins generelt. Kryptoentusiaster har alene i de sidste to dage investeret cirka 100 millioner USD i nye Solana-memecoins. Ledende projekter som Book of Meme (BOME), Nap (NAP) og Nostalgia (NOS) har formået at indsamle betydelig kapital gennem dette kontroversielle fundraising-model.

Vorverkaufswelle kulminerede med BOME-noteringen på Binance, hvor markedsværdien på tre dage steg til over en milliard USD. Disse eksplosive stigninger har givet tidlige investorer enorme gevinster, men har også udløst diskussioner om den etiske og finansielle stabilitet ved memecoin-forsalgene.

Kritikere har påpeget, at udsigten til hurtige, betydelige afkast skjuler de tilknyttede risici, herunder Rug Pulls. Ethereum-entusiasten Anthony Sassano kaldte investorers blind tillid til disse selskaber for tåbelig. Investorer bør være forsigtige og foretage grundig research, før de deltager i forsalgsaktiviteter på grund af de høje risici og chancer involveret.

Top  Sydkoreansk politi afslører stor skatte-relateret kryptosvindel - hvad blev investorerne lovet?

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button