AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Stabilecoins på Ethereum oplever en nedgang på 34%, mens TRON stabilecoins ser en betydelig vækstrate på 57.7% – Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Stabilcoin Tilskud Stiger på TRON, Mens Ethereum Oplever Tilbagegang

Rapporter fra Sixdegree Lab viser, at værdien af stabilcoins på Ethereum (ETH) er faldet med 34% siden 2022, mens stabilcoins på TRON (TRX) har oplevet en betydelig vækstrate på 57,7% i samme periode.

Fald i Stabilcoinoværdi på Ethereum

Forsyningen af stabilcoins på Ethereum har været faldende og er faldet fra sit højdepunkt på 100 mia. dollars til 66 mia. dollars, hvilket markerer et fald på 34%.

Stigende Stabilcoinforsyning på TRON

I modsætning hertil er forsyningen af stabilcoins på Tron fulgt en stigende tendens, og er vokset fra 31 mia. dollars i 2022 til 48,9 mia. dollars. Denne imponerende stigning på 57,7% er i overensstemmelse med den overordnede markedstrend.

Samlet Værdi af Stabilcoins

Trods den seneste markedsopblomstring har den samlede værdi af stabilcoins ikke set en betydelig stigning. Den samlede markedsværdi af stabilcoins ligger på 129,5 mia. dollars, hvilket repræsenterer et fald på 31% sammenlignet med sit højdepunkt på 188 mia. dollars.

Markedsandel af Stabilcoins

Blandt stabilcoins har Tether (USDT) den største markedsandel med 56,3%, efterfulgt af USD Coin (USDC) med 30,5% og DAI med 5,07%. Disse tre stabilcoins har en samlet værdi på henholdsvis 40,03 mia. dollars, 21,7 mia. dollars og 3,6 mia. dollars.

Størstedelen af Stabilcoinhenholdsvisere

Eksternt ejede konti (EOA’er) ejer ca. 50% af stabilcoins, mens centraliserede børser (CEXes) udgør cirka 30%. På den anden side holder DeFi-protokoller kun ca. 5,5% af stabilcoins, en markant nedgang fra sin højeste værdi på omkring 25% i januar 2022.

Top  Kan Terra Luna Classic Price Reach $1? LUNC Becomes Best Performer of the Week

Stabilcoin Tilskud i DeFi-protokoller

Nedgangen i stabilcoinforsyningen i DeFi-protokoller på Ethereum kan tilskrives opkomsten af Ethereum Layer2-løsninger, som har skabt et mere favorabelt miljø for udvikling af DeFi og innovative protokoller.

Stabilcoins Ser Positiv Forsyningsvækst

I november blev den 90-dages nettoændring i forsyningen af de fire største stabilcoins, USDT, USDC, Binance USD (BUSD) og Dai (DAI), mærkbart positiv, hvilket markerede første sådanne tilfælde siden sammenbruddet af Terra i midten af maj 2022.

Stabilcoins er stadig afgørende for den daglige drift af kryptocurrency-industrien og fungerer som en bro mellem traditionel finans og kryptocurrency.

“Stabilcoins er blevet fundamentet for kryptocurrency-markedet,” sagde William Quigley, en af grundlæggerne af Tether. “Uden stabilcoins ville den samlede handelsvolumen og likviditet på kryptomarkedet sandsynligvis falde med 75%.”

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button