AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Stifter af Ethereum Name Service (ENS) rejser alvorlige bekymringer overfor Unstoppable Domains’ patentanmodninger

Nick Johnson, grundlæggeren af Ethereum Name Service (ENS), har rejst alvorlige bekymringer vedrørende Unstoppable Domains’ patentansøgninger vedrørende blockchain-domænenavne.

I et åbent brev, der er rettet til Unstoppable Domains, beskyldte Johnson virksomheden for at appropriere ENS’ open source-udviklinger gennem disse patentansøgninger.

“Alt vores arbejde er licenseret under open-source-licenser, og alle vores standarder er offentligt tilgængelige for enhver at implementere,” skrev Johnson.

“Som følge af vores forpligtelse til disse værdier har vi ikke forfulgt patenter for vores arbejde. I modsætning hertil er Unstoppable Domains begyndt at gøre det, på trods af at de siger, at de støtter åben innovation.”

En specifik patent med nummeret US11558344 og titlen “Resolving Blockchain Domains” blev tildelt til Unstoppable Domains tidligere på året. Johnson sagde, at dette patent er helt baseret på innovationer udviklet af ENS og ikke introducerer nogen nye koncepter.

Han bemærkede, at Unstoppable Domains fortsatte med at forfølge yderligere patenter, herunder en ansøgning om at reservere navne, der ligner “Sunrise Phase”, der almindeligt anvendes i DNS-verdenen i årevis.

Unstoppable Domains har forsøgt at imødekomme bekymringerne ved at udsende en pressemeddelelse, hvor det lover det første patent til Web3 Domain Alliance, en branchegruppe grundlagt og administreret af Unstoppable Domains.

Johnson sagde imidlertid, at pressemeddelelser ikke har juridisk vægt, og deres organisation ikke kan stole på ikke-bindende løfter, når det drejer sig om kritiske aspekter af deres drift.

“Det er umuligt for en organisation at stole på en sådan ikke-bindende forpligtelse, når det drejer sig om kerneaspekter af dens forretningsdrift,” sagde han.

“Vi anmoder derfor Unstoppable Domains om at tilføje juridisk vægt til sin PR-forpligtelse med en ubetinget og uigenkaldelig patentforpligtelse.”

Top  yPredict.ai: En ny platform for avanceret kryptoanalyse og investering

Johnson sagde, at hvis Unstoppable Domains ikke lever op til denne anmodning, er ENS Labs forberedt på at udfordre patentet direkte.

I svar sagde Matthew Gould, administrerende direktør for Unstoppable Domains, at virksomheden fortsætter med at tilbyde en åben invitation til at deltage i Web3 Domain Alliance, som ejer US11558344-patentet.

“Ethereum Name Service (ENS) er et blockchain-baseret domænenavnesystem, der giver brugere identitet på tværs af Web3- og krypto-platforme,” afslørede han. Det deler den samme grundlæggende koncept med traditionelle domænenavnesystemer, kun at det bruger en distribueret teknologi baseret på Ethereum blockchain.

ENS’ primære funktion er at konvertere maskinlæselige identifikatorer som kryptovalutaadresser til menneskelæselige domænenavne.

“Tidligere på året annoncerede virksomheden planer om at lancere en ny domænenavnsudvidelse kaldet .box.”

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button