AltcoinsEthereum

Uniswap Labs åbner eksklusivt ventelisten for Uniswap Extension til brugere med uni.eth-brugernavne

Uniswap Labs åbner Warteliste for Uniswap Extension

Uniswap Labs har meddelt, at Wartelisten for Uniswap Extension, deres nye browserbaserede Wallet-udvidelse, nu er åben eksklusivt for dem, der har uni.eth-brugernavne, som kan opnås gennem Ethereum Name Service (ENS).

Uniswap’s Nyeste Wallet-Erweiterung

Uniswap Labs har lanceret deres seneste Wallet-udvidelse, Uniswap Extension, der er tilgængelig i din browsers sidebjælke. Med denne nye udvidelse er der ikke længere behov for pop-ups eller transaktionsvinduer.

Forenkling af Web3-oplevelsen

Den native webbrowser-udvidelse gør det muligt at sende, modtage, købe og bytte tokens direkte via en webbrowser. Dette forenkler Web3-oplevelsen for den decentrale børs, da adgangen ikke længere kræver en separat app eller login via en anden wallet som f.eks. MetaMask.

Fokus på Dezentralisierung

Uniswap Foundation har annonceret, at de vil lancere V4-opgraderingen af den decentrale børs inden tredje kvartal 2024. Denne opgradering vil være baseret på Ethereum’s Dencun-opgradering og vil være i tråd med Uniswap’s fokus på selvforvaltning og decentralisering.

Fremme af Adgang til Dezentrale Finansielle Tjenester

Initiativer som denne sigter mod at reducere brugernes afhængighed af tredjeparts tjenester for kernefunktioner, med det formål at forbedre tilgængeligheden, da den decentrale finanssektor udvider sin rækkevidde.

Opgraderinger og Udvidelser

Uniswap har også foretaget en kanonisk udrulning af deres Uniswap v2 på forskellige platforme som Arbitrum, Polygon, Optimism, Base, Binance Smart Chain og Avalanche. Dette muliggør direkte udveksling og oprettelse af likviditetspuljer gennem deres native grænseflade.

Stigning i UNI Tokens Værdi

UNI, protokollens native token, oplevede en stigning på 51,2% den foregående uge. Handelsvolumen på den decentrale børs ændrede sig markant mellem den 23. og 24. februar, hvilket afspejler sig i protokollens markedskapitalisering.

Top  Vigtige informationer om ophavsret og ansvarsfraskrivelse vedrørende finansiel rådgivning

Konklusion

Med åbningen af Wartelisten for Uniswap Extension og de kommende opgraderinger og udvidelser, ser det ud til, at Uniswap fortsætter med at innovere og skabe en mere tilgængelig og decentral finansiel infrastruktur.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button