Finanzen

Blockchain-basiertes IP-Schutztool von Story Protocol sichert 80-Millionen-Dollar-Finanzierungsrunde – das steckt dahinter.

Krypto-Venture-Armen fra a16z leder en 80 millioner dollars finansieringsrunde for Story Protocol

Den krypto-venture-arm fra Andreessen Horowitz (a16z) har annonceret deres deltagelse i en 80 millioner dollars finansieringsrunde for PIP Labs, et San Francisco-baseret startup. PIP Labs står bag Story Protocol, en blockchain-baseret løsning, der fokuserer på bekæmpelse af tyveri af intellektuel ejendom ved brug af kunstig intelligens (KI).

I tre finansieringsrunder har Story Protocol formået at indsamle 140 millioner amerikanske dollars. Udover a16z har andre virksomheder som Polychain Capital og Samsung NEXT, samt enkeltpersoner som Scott Trowbridge fra Stability AI og den tidligere CTO for Coinbase, Balaji Srinivasan, investeret i projektet.

Chris Dixon, den administrerende partner hos a16z crypto, beskrev dette nye samarbejde som et redskab, der muliggør et harmonisk samspil mellem KI-systemer og kreative sjæle. Dixon forklarede, at Story Protokollen løser det centrale problem ved at hjælpe kreative personer med at beskytte deres værker på internettet i en tid med generativ KI.

Det er bemærkelsesværdigt, at a16z har støttet Story Protocol gennem alle tre finansieringsrunder, hvilket vidner om deres tillid til projektet. Der er en voksende efterspørgsel efter værktøjer til bekæmpelse af KI-krænkelser af ophavsrettigheder, især da flere KI-startups fortsætter med at krænke ophavsrettigheder.

Efter den seneste finansieringsrunde vurderes Story Protocol nu til 2,25 milliarder amerikanske dollars. Dette skyldes i høj grad kombinationen af blockchain og KI, som gør det til en attraktiv investering for risikovillige investorer.

Grundlagt af Seung Yoon Lee, tidligere udvikler af den populære app Radish, og Jason Zhao, tidligere ingeniør hos Google Deepmind, er grundlæggerne af Story Protocol optimistiske med hensyn til deres produkt. Platformen fungerer som et specialdesignet Layer-1-netværk, der fungerer som World IP Blockchain og giver ophavsretsindehavere mulighed for at registrere deres intellektuelle ejendom samt tilbyde applikationer til beskyttelse og udnyttelse af intellektuel ejendom.

Top  Franklin Templeton undersøger oprettelsen af en ny Kryptowährungsfonds målrettet mod institutionelle investorer

Selvom ideen bag Story Protokollen ikke er helt ny, eksperimenterer flere regeringer og organisationer med at anvende blockchain-teknologi til beskyttelse af intellektuel ejendom. Med løfte om yderligere udvikling af platformen ser fremtiden lys ud for Story Protocol og deres mission om at sikre retfærdig brug og beskyttelse af intellektuel ejendom.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button