AltcoinsKrypto News

Antallet af World App Wallets overstiger en million med over 1.015.783, hvoraf 346.568 Wallets indeholder WLD-tokens.

World App Wallets har rundet en million

Ifølge oplysninger fra Dune har antallet af World App Wallets rundet en million og ligger i øjeblikket på imponerende 1.015.783. Det skal dog bemærkes, at denne tælling ikke inkluderer wallets, der endnu skal migreres til Optimism. Af disse wallets indeholder hele 346.568 tokens af typen WLD.

Stabilisering af WLD-tokenprisen efter volatilt debut

Efter en volatil debut på de mainstream-børser har prisen på WLD-tokenet fra Worldcoin stabiliseret sig. Tokenet oplevede en imponerende stigning på 175% på sin lanceringsdag og nåede en værdi på 5,26 amerikanske dollars, efterfulgt af et efterfølgende fald på 70% fra sit højdepunkt til en handelspris på 2,27 amerikanske dollars.

Betydelig milepæl nået med lanceringen af WLD-token

En betydelig milepæl blev nået, da Worldcoin lancerede WLD-tokenet og noterede det på flere børser. Projetkets fuldt udvandede værdiansættelse (FDV) er steget til over 30 milliarder amerikanske dollars, hvilket er et bemærkelsesværdigt spring fra værdiansættelsen på 3 milliarder amerikanske dollars i marts 2023 og har vakt stor interesse i kryptosamfundet.

World App Wallet – et centralt element i Worldcoin-økosystemet

World App, som er hjørnestenen i Worldcoin-økosystemet, sikrer brugernes World IDs og tilbyder en række decentraliserede finansapplikationer (DeFi). Brugere kan verificere deres identitet gennem tredjepartsapps og samtidig bruge appen som en kryptowallet, der understøtter Bitcoin, Ethereum, USDC og WLD, og der er planer om at tilføje flere kryptokurser i fremtiden.

Top  Opstarten af Bitcoin-forskningsinstitut afslører problemer med manglende ekspertise i akademiske studier

Worldcoin – mere end bare en kryptocurrency

Worldcoin blev medstiftet af Sam Altman, Alex Blania og Max Novendstern og er mere end bare en kryptocurrency. Den beskrives som et globalt decentraliseret identitets- og finansnetværk, der omfatter en unik ID, en kryptocurrency (WLD) og en multifunktionel app.

Ovenstående artikel indeholder kun de angivne oplysninger. Der er ikke givet yderligere oplysninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button