AltcoinsKrypto News

Aptos (APT) Samarbejder med Microsoft om nye AI-blockchainprodukter

Aptos annoncerer partnerskab med Microsoft til udvikling af AI-blockchainprodukter

Prisen på Aptos (APT), den native token på layer-1 Aptos blockchain, som blev bygget af tidligere Facebook-medarbejdere bag det mislykkede Libra/Deim blockchain-projekt, steg onsdag på nyheden om, at Aptos har indgået et samarbejde med Microsoft om udvikling af nye kunstig intelligens (AI) blockchain-produkter.

APT/USD handles i øjeblikket med gevinster på omkring 10% i området omkring $7,30 pr. token, efter at have nået højdepunkter tidligere på dagen tæt på $8,00.

Ifølge en pressemeddelelse offentliggjort onsdag afslørede Aptos, at de vil bruge Microsofts Azure Open AI Service til at skabe en ny AI-drevet chatbot kaldet Aptos Assistant.

Chatbot’en vil besvare spørgsmål om Aptos og hjælpe udviklere med at bygge smarte kontrakter og decentraliserede applikationer, hvilket vil hjælpe med at fremskynde udvidelsen af blockchain-økosystemet og brugervenligheden.

Aptos og Microsoft har også aftalt at undersøge muligheden for at skabe blockchain-baserede finansielle produkter, der kan udvide anvendelsesområdet for blockchain, herunder inden for området for aktietokenisering og centralbankdigitale valutaer.

Et andet sted er Aptos klar til at integrere sit native programmeringssprog Move i GitHub’s AI-programmeringsværktøj kaldet Copilot, som pressemeddelelsen siger vil understøtte “kontraktudvikling, enhedstest, formatering og eftervisningsspecifikationer”.

Prisforudsigelse – Hvad er fremtiden for Aptos (APT), og kan den nå $100?

Aptos-prisprognoser er naturligvis blevet mere optimistiske efter nyheden om, at blockchain’en samarbejder med Microsoft, en af de ledende teknologigiganter, for at fremskynde udviklingen af dets økosystem ved hjælp af AI.

Top  De Bedste Crypto at Købe Nu den 21. december - Near Protocol, PancakeSwap, NEO

AI har været et varmt emne inden for krypto siden lanceringen af ChatGPT af OpenAI sidste år, og mange kryptoinvestorer vil muligvis begynde at strømme til Aptos nu, da det bliver en “AI-coin”.

Men APT har endnu ikke formået at bryde overbevisende igennem modstanden i området $7,75-$8,30, et område der inkluderer de laveste niveauer fra maj, de højeste niveauer fra juli og den 100-dages glidende gennemsnit.

Hvis APT kan rydde denne modstandszone i de kommende dage/uger, vil døren være åben for en udfordring af støtten slået mod modstand omkring $9,40 og derefter det psykologisk vigtige niveau på $10, hvor 200-dages glidende gennemsnit ligger lige over.

Med den nuværende omsætning på lidt under 220 millioner APT-tokens betyder en pris på $10 en markedsværdi på $2,2 milliarder og en fuldt fortyndet markedsværdi på $10,5 milliarder.

Kan APT så gå 10 gange fra disse niveauer og nå en pris på $100?

Nun, da dette ville betyde en fuldt fortyndet markedsværdi, der kun er lidt mere end $100 milliarder, er det bestemt opnåeligt, da Bitcoin’s markedsværdi er tæt på $600 milliarder, og Ethereum’s er i øjeblikket omkring $220 milliarder.

Selvfølgelig har begge disse blockchains opnået langt mere vedtagelse/anvendelse end Aptos.

Men med så stærk opbakning og partnerskaber har Aptos en stor fremtid, og inden for de næste få år kunne vi se en række enormt succesfulde decentraliserede applikationer opstå på blockchain’en.

I løbet af næste krypto-optimisme burde APT til $100 pr. token ikke udelukkes som umuligt.

Alternativer inden for krypto, der skal overvejes

Mens Aptos indgår store partnerskaber og arbejder på at udvide sit økosystem med AI, ser cryptocurrencyens langsigtede perspektiver gode ud.

Top  Arizona State Senate Proposes Bitcoin ETFs for State Retirement System Portfolio Diversification

Men for dem, der søger endnu bedre muligheder for kortsigtede gevinster, er en højrisiko-høj-reward investeringsstrategi at overveje deltagelse i kryptoforsalg.

Dette er, hvor investorer køber tokenene fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse token bliver næsten altid solgt meget billigt, og der er en lang historie om, at forsagsalg leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en god vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkastet for deres forsalgsinvestering meget godt.

Holdet på Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå projekterne for at hjælpe investorer.

Her er en liste over 15 af de bedste kryptoforsalg i 2023 ifølge projektet.

Se de 15 kryptokurver

Disclaimer: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button