AltcoinsKrypto News

Bank of Russia Reveals Official Logo for Digital Ruble, Sets Commission Fees for CBDC Transactions

CBDC nyheder

  • Den russiske centralbank, Bank of Russia (BoR), har afsløret det officielle logo for landets centralbank digitale valuta (CBDC), den digitale rubel. Logoet er rubelsymbolet inden for en cirkel. Meddelelsen indeholder en række regler, som alle skal følge, der bruger logoet. Den russiske centralbank præsenterede også provisionssatserne for operationer med CBDC’en. Alle tjenester vil være gratis indtil udgangen af 2024. Fra 2025 vil transaktioner mellem virksomheder koste 15 rubler ($0,16), og privatpersoner vil betale 0,3% af den samlede transaktionsbeløb ved handel med kommercielle konti og 0,2% for bolig- og kommunalbetaling.

Børsnyheder

  • Det britiske fintech-firma Revolut lukker sin kryptocurrency-platform i USA. Fra den 2. september vil amerikanske kunder ikke være i stand til at købe kryptovaluta, og fra den 3. oktober vil det være umuligt at købe, sælge og holde kryptovaluta i USA. Revolut sagde, at dette påvirker mindre end 1% af dets kryptokunder globalt. “Som et resultat af den skiftende lovgivningsmæssige miljø og usikkerheden omkring kryptomarkedet i USA har vi truffet den svære beslutning, i samarbejde med vores amerikanske bankpartner, at suspendere adgangen til kryptovalutaer gennem Revolut i USA,” rapporterede Reuters og citerede en talsperson fra Revolut.
  • Bitget har annonceret et etårigt samarbejde med den amerikanske skuespiller og komiker Adam Devine til deres seneste #SetForChange-kampagne efter virksomhedens nylige branding-initiativ. Ifølge pressemeddelelsen “markerer samarbejdet Bitgets engagement i at fremme kryptovaluta-uddannelse og fremme bredere accept gennem en engageret og sjov tilgang.”

Juridiske nyheder

Top  Hong Kong sætter klare retningslinjer for tokenisering og digitale aktiver

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button