AltcoinsKrypto News

Binance oplever tilbagetrækning af ledere i stor stil

Crypto exchange-giganten Binance bekræftede mandag over for Cryptonews, at virksomhedens globale produktchef, Mayur Kamat, har opsagt sin stilling, i lyset af en masseflugt af ledere og nedskæringer i virksomheden.

“Vi kan bekræfte, at Mayur har trukket sig tilbage fra sin rolle som produktleder. Vi er taknemmelige for hans hjælp til at guide Binance gennem en af vores mest eksplosive vækstperioder, og vi ønsker ham det allerbedste,” udtalte en talsperson for virksomheden i en mail.

Kamat har tjent i næsten 2 år hos Binance, og i løbet af sin tid har han ifølge sin LinkedIn-profil hjulpet Binance med at vokse fra 80 millioner til over 150 millioner brugere på bare 18 måneder ved at etablere eksperimentering, vækstprodukter og konverteringsoptimering, blandt andre tiltag.

“Erfaringen med at arbejde hos Binance og se vores brugerbase vokse har været en oplevelse for livet,” udtalte Kamat efter sin afgang fra den ledende stilling.

Som først rapporteret af The Block angav Kamat “personlige årsager” til at forlade virksomheden og sagde, at han havde overdraget sin stilling til næste generation af ledere uden problemer.

Han tilføjede også, at det er et “godt tidspunkt” at tage en pause fra sin “uafbrudte” karriere inden for produktudvikling. Inden sin tid hos Binance har han arbejdet for førende globale multinationale virksomheder som Google, Microsoft og Agoda.

Han takkede også Binance-teamet, grundlæggeren Changpeng Zhao (CZ) og sagde, at han vil “heppe på Binance fra sidelinjen”.

Binance oplever masseflugt af ledere

Binance, verdens største kryptobørs i handelsvolumen, har for nylig været vidne til flere ledere, der forlader virksomheden på grund af årsager, herunder virksomhedens fortsatte regulatoriske kamp i USA.

Top  Den digitale yuan og BRI: Fremtidige planer for Kina?

Sidste uge forlod Binance’s chef for Asien-Stillehavsområdet, Leon Foong, virksomheden efter at have ledet Binance’s udvidelse til markeder som Thailand, Sydkorea og Japan. Hans afgang kom på trods af børsens betydelige vækst i Asien, efter at den havde stået over for regulatoriske retssager i USA og Europa.

Hillmann, Binance’s Chief Strategy Officer, bekræftede sin afgang i juli 2023 og nævnte personlige årsager som årsagen. Dog antydede rapporter, at han sammen med to andre Binance-ledere forlod virksomheden på grund af bekymringer om CZ’s håndtering af USAs justitsministeriums undersøgelser.

Sammen med Hillman forlod General Counsel Hon Ng og SVP for Compliance Steven Christie også virksomheden.

Binance fyrede flere medarbejdere i juli, hvilket blev rapporteret af The Wall Street Journal, at over 1000 medarbejdere blev fyret. Dog bekræftede CZ senere, at tallene rapporteret af medierne er “langt fra sandheden”, og at Binance fortsat ansætter.

CZ siger, at Binance er “meget stærkere”

I mellemtiden sagde virksomhedens CEO, CZ, i en Twitter Spaces-hændelse fredag, at Binance er “meget stærkere” som svar på det, han kaldte frygt, usikkerhed og tvivl (FUD).

“Vi er en meget stærkere virksomhed i dag end for to år siden, tror jeg, langt foran spillet, når det kommer til regulatorisk overholdelse,” udtalte han.

Han bebrejdede Binance’s kritikere for at forsøge at sammenligne hans virksomhed med den mislykkede kryptobørs FTX, som gik konkurs i november 2022.

Han udtrykte også optimisme og påpegede, at Binance har bevist sin styrke ved at fastholde en stor brugerskare og sin betydelige markedsposition, på trods af FUD og øget regulatorisk granskning i USA fra Securities and Exchange Commission (SEC).

Top  Bitcoin's Potential Direction: Examining the Interplay Between ETFs and Munger's Critique

“Jeg synes, at der i øjeblikket er manglende klarhed i kryptoreguleringen, og de er bare fokuserede på håndhævelse, hvilket er lidt trist,” bemærkede CZ vedrørende den retssag, som Binance i øjeblikket står overfor. “Forhåbentlig kan tingene forbedre sig med kommunikation og samarbejde.”

Imidlertid viste Binance’s native mønt BNB en pludselig stigning i pris i løbet af de sidste 24 timer, med en stigning på 0,72% til $215,49, mens den bredere kryptomarked steg med 3,63%.

BNB-prisen er i øjeblikket over modstandsniveauet og har støtte ved $213,47 og modstand ved $215,18, hvilket viser, at mønten potentielt befinder sig i en volatil position, hvis rallyet brænder ud.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button