AltcoinsKrypto News

Binance smelter 12 milliarder Terra Luna Classic-symbolet i den nyeste brændesession

Binance smelter 12 milliarder Terra Luna Classic (LUNC) symboler i 1.14. sats

Binance, verdens største kryptocurrency-børs, har for nylig meddelt, at de faktisk har smeltet 12 milliarder Terra Luna Classic (LUNC) symboler i 1.14. sats af deres smeltesystem. Disse smeltede symboler blev opnået gennem investeringer i omfang og placering i juli måned. Denne seneste smeltning øger det samlede antal LUNC, der er smeltet af Binance, til cirka 37 milliarder og det samlede antal smeltede symboler for Terra-regionen til omkring 71,5 milliarder.

Rekordsmeltning af LUNC-tokens

Ifølge oplysninger fra Binances smelteoperationer i august mistede systemet omkring 7,06 tusind LUNC i handelskreditter og leverede 1,14 milliarder LUNC til smelteoperationen. Denne handling er i tråd med initiativerne til at reducere mangfoldigheden af symboler i omløb. Terra er kendt for regelmæssigt at forsøge at reducere deres eget store LUNC-pool i omløb, men systemet er faktisk afhængigt af smelteoperationer for at opnå forskellige positive resultater, der kan påvirke tokens markedspris positivt.

Tidligere smeltning og opgraderingsforslag

Den 11. sats af smeltesystemet fandt sted fra 30. juni til 30. juli 2023. Den seneste smelteoperation, der faktisk er den 12. sats, bringer det samlede antal LUNC-smeltede varianter, der ejes af Binance, til omkring 37 milliarder Terra Luna Classic-symboler, der kommer fra lokale investeringer og omfangsrige investeringsprogrammer. I juli smeltede Binance tidligere 2,65 milliarder Terra Luna Classic-symboler. Imidlertid steg smelteprisen betydeligt den sidste måned på grund af de positive forventninger, der kom fra opgraderingsforslaget fra professor Edward Kims Institut for Kunstig Intelligens, som bruger blokontropi samt en plan om at genforbinde USTC.

Top  OKX Mining Pool Stopped Due to Business Adjustments - What Does This Mean?

Terra Luna Classic Token-prisreaktion

I alt har medlemmerne af Terra-regionen brændt omkring 71,5 milliarder symboler, hvilket overstiger den nuværende 70 milliarder LUNC-grænse. Efter den seneste smeltning er Terra-fællesskabets symboler faktisk faldet under kritiske supportniveauer, hvor LUNA faldt med 5%, mens LUNC og USTC faldt med henholdsvis 2% og 7%.

Dette sker på baggrund af Terraform Labs’ afvisning af dommer Rakoff og Do Kwons indsats for at ignorere United States Securities and Exchange Commissions retslige skridt ved hjælp af kriteriet udviklet af dommer Torres.

I øjeblikket ligger prisen på altcoin-investeringer omkring $0,000081. Afhængigt af markedsspekulationer, kan LUNC-prisen komme sig over supportniveauet på $0,00009 på grund af den akkumulering af trekantet design. I mellemtiden havde Terras stablecoin USTC ved oprettelsen en faktisk værdi på $0,015, i henhold til de tilgængelige oplysninger fra CoinMarketCap.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button