BitcoinKrypto News

Bitcoin 2025: Vil prisen stige til 1 million dollar?

Bitcoin (BTC) er steget med 10.000 dollars på blot 10 dage, hvilket har fået mange investorer til at spørge sig selv: Er det for sent at købe Bitcoin? Skal man stadig investere, eller kommer der en korrektion ned til 41.000 dollars, som en populær chartekspert forudsiger?

Prognose: Hvordan vil Bitcoin prisen være i 2025?

Kursen stiger dag for dag, og eventuelle tilbagefald bliver hurtigt udlignet. Der har været en stigning på 21,15% inden for de sidste 4 uger og 12,31% i den seneste uge: Bitcoin (BTC) viser i øjeblikket en hidtil uset styrke. Analytikere og tradere er enige om, at den førende kryptovaluta har trådt ind i et bullish terræn. Sådanne stigninger lige før en halvering har vi hidtil ikke set.

Årsagen er hurtigt fundet: De amerikanske Bitcoin-ETF’er tilfører kontinuerligt frisk kapital, i gennemsnit ca. 500 millioner dollars hver 24. time, indtil videre 4,1 milliarder dollars. Branchenobservatører er overbeviste om, at det kun er begyndelsen, og at det vil gå endnu mere bullish. Lige nu skaber f.eks. en Bitcoin-prognose opsigt, der ser prisen stige til 1 million dollars allerede inden 2026. Baggrunden er, at registrerede investeringsrådgivere i USA skal overholde en frist på mindst 90 dage, før de må formidle nye finansielle produkter. Skøn viser, at der venter mere end 150 milliarder dollars kapital på at investere i Bitcoin-ETF’er inden udgangen af 2025.

Bitcoin-analytiker Thomas Fahrer forklarer i en prognose: “Uafhængige rådgivere forvalter en formue på 8 billioner dollars, og undersøgelser viser, at 77% af dem ønsker at inkludere Bitcoin i deres porteføljer.” Målet er en gennemsnitlig allokering på 2-3%, hvilket igen svarer til en forventet tilgang på 150 milliarder dollars. Samtidig skaber Bitcoin-ETF’erne en massiv ubalance mellem udbud og efterspørgsel: I øjeblikket fjerner ETF’erne 10 gange flere bitcoins fra markedet, end minerne dagligt kan udvinde og potentielt levere.

Top  Layer-1-netværket Sei bryder rekorder og når nyt All Time High: Hvad er projektet bag succesen?

Bitcoin: Mod et All-Time High med Halving og ETF’er

Derudover reducerer halveringen, der finder sted i april, antallet af nymindrede bitcoins med 50%, og intensiverer dermed ubalancen yderligere. Hvis tilstrømningen fortsætter, vil efterspørgslen overstige udbuddet med en faktor på 20. Guld-ETF’erne i USA mærker allerede tydeligt konkurrenten: I alt har investorer trukket 2,4 milliarder dollars ud af guldfondene, siden Bitcoin-ETF’erne blev godkendt. Kort sagt: Bitcoin befinder sig i en bullish zone. Mange investorer spekulerer med hensyn til den konstant stigende pris: Skal man nu købe Bitcoin? Eller kommer der et prisfald, der gør en investering til mere attraktive priser mulig?

Prognose: Skal man nu købe Bitcoin?

Den populære kryptostrateg “CredibleCrypto” kommenterer: “I sidste ende følger der altid et stort parabolisk stigning et stort fald, og vice versa.” Bitcoin-ETF’erne er måske “betydningsfulde” for BTC-prisen. Men de vil ikke forhindre et større fald, hvis priserne stiger parabolisk herfra. Kommer korrektionen alligevel? Tradere og tekniske chartister er uenige i spørgsmålet. De massive tilførsler via ETF’erne taler imod, historiske chartforløb taler for.

Den pseudonyme chart-analytiker “Dave the Wave” anses f.eks. for at være præcis og har kunne forudsige adskillige markante prisfald og bullruns. Nu skriver han til sine mere end 145.000 følgere på X (tidligere Twitter): Bitcoin handler stadigvæk i en kanal. Hvis der inden for kort tid lykkes med et gennembrud og en stigning over 55.000 dollars, vil en bevægelse op mod 65.000 dollars og dermed et nyt all-time high være sandsynligt. Hvis det ikke lykkes, kan BTC korrigere ned til 41.000 dollars. Det svarer til et tilbagefald på mere end 20%. PT handler BTC efter et fald på 0,49% inden for de sidste 24 timer til 51.740 dollars (Data fra coinmarketcap.com).

Top  Ethereum på vej mod en ny æra: Layer-2 netværk tager blockchain-markedet med storm

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button